Početna » Zabava » 5 ključnih komada za jesen

5 ključnih komada za jesen

blog 5Devojke, stiže nam jesen! :) Verujem da su mnoge od vas, kao i ja, uveliko krenule u potragu za novim komadima, koji će da vladaju našim ormanom ove sezone. Vreme je da sklonimo naše kupaće kostime i kratke majice i polako ih zamenimo jesenjim aksesoarima. Iako najavljuju toplu jesen, ipak postoji par komada bez kojih ja ne bih krenula u ovu jesenju sezonu.

Mislim da bi ste se sve složile sa mnom kad vam kažem da ovo godišnje doba ne može da prođe bez kožne jakne. Iako se vratila u modu poslednjih par sezona, i ove je must have popularna kao i prethodnih. Boje koje dominiraju su crna i braon ali je u poslednje vreme sve popularnija bela kožna jakna.

Mantil, kao nezaobilazni komad odeće za ove kišne dane, uvek će biti pravi pogodak za vašu dnevnu kombinaciju. Popularna je i dalje krem boja, koja ide uz svaki komad odeće. Moja preporuka je da, ukoliko može, bude veselijeg kolorita, kako biste modnim stavom prkosili tmurnim kišnim danima. :)

Još od vremena naših baka, dame su se poznavale po dobrom šeširu, koji je predstavljao simbol stila i gracioznosti. Zbog toga smatram da je preko potreban i danas, jer naglašava ženstvenost i budi mističnost jedne dame. Autumn Fashion

Složićete se sa mnom kada kažem da je kvalitetna kožna čizma obavezan detalj u vašem ormanu. 🙂  Primetile ste da je ove sezone popularna plitka čizma sa štiklom, koju toplo preporučujem, s tim da akcenat mora biti na udobnosti zbog užurbanosti u kojoj živi moderna zaposlena žena :)

Ovaj blog post ne može da prođe bez kožne torbe, koja po mom mišljenju, treba da bude pozamašne veličine, poznavajući nas dame, koje nosimo ceo svet sa sobom :)

Ovo je samo 5 ključnih komada koje bih ja preporučila damama ove jeseni. Imajte u vidu da se oni najbolje slažu uz osmeh na licu i dobro raspoloženje! :)

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh