Početna » Plaćanje » Unapređenja Limundo Cash-a

Unapređenja Limundo Cash-a

Ova godina, u odnosu na prošlu, beleži rast broja Limundo Cash transakcija od 65%.

Ovaj uspeh se prepisuje prodavcima i kupcima, članovima koji koriste ovaj sistem.
Baš iz tog razloga u poslednjih par meseci smo dosta razgovarali sa vama na temu Limundo Cash-a.

Zabeležili smo svaku vašu sugestiju i krenuli smo da radimo.

1. Skraćen je rok za realizaciju Limundo Cash transakcije

Jedna od glavnih zamerki je bila dužina trajanja transakcije.
Zato smo skratili rokove na 2+4+4.
2 dana za pokretanje Limundo Cash transakcije.
4 radna dana za uplatu.
4 radna dana za slanje predmeta.
Naravno, ukoliko se saradnik i vi potrudite transakcija se može završiti i za 24h.

2. Brža uplata preko e-dopune

Zamerka je bila i na dug period čekanja uplata izvršenih u Pošti. Uplate izvršene u petak, putem opšte uplatnice, bivaju realizovane tek ponedeljkom prepodne. Iz tog razloga smo sa kolegama iz Pošte osmislili sistem uplata putem e-dopune koji vam omogućava najbrže plaćanje. U roku od najviše sat vremena vaša uplata će stići na naš račun i biće povezana sa transakcijom.


3. Pozitivna ocena kupca
= status „Završeno“
Ono što vas je takođe dosta mučilo jeste sam završetak transakcije. Prodavac je morao da označi status „Poslato“ kako bi kupac mogao da označi status „Završeno“ i oslobodi slanje novca na tekući račun prodavca.  Sada je omogućeno da pozitivna ocena kupca menja status transakcije u „Završeno“. Ukoliko je kupac ocenio saradnju pozitivnom ocenom, a status transakcije je “Uplaćeno” ili “Poslato”, transakcija će biti automatski završena, a novac prosleđen na isplatu prodavcu.

4. Suspendovan saradnik = otkazana transakcija
Ovo je novina koja je uvedena kako bismo pojačali bezbednost transakcije. Ukoliko vaš saradnik, tokom trajanja transakcije bude suspendovan, transakcija će biti otkazana. Ako se suspenzija dogodi na statusima „Čeka se uplata“ ili „Uplaćeno“ otkazivanje se vrši automatski. Ukoliko se suspenzija dogodi na statusu „Poslato“ biće automatski prijavljen problem na transakciji kako bismo utvrdili da li je predmet stigao kupcu.

5. Ukidanje zahteva za upis tekućeg računa kupca
Prilikom pokretanja Limundo Cash transakcije kupac više nije obavezan da upiše svoj tekući račun. Ova izmena otvara mogućnost da plaćanje Limundo Cash-om sada koriste i kupci koji ne poseduju tekuće račune. Informacija nam je do sada značila u slučaju kada je bilo potrebno izvršiti povraćaj novca. Povraćaj novca se vrši ukoliko predmet ne odgovara opisanom stanju ili uplata nije izvršena na adekvatan način. Novac se vraća na tekući račun kupca. U navedenim slučajevima ova informacija će nam i dalje biti potrebna, s tim što će se ona od sada zahtevati tek kada ovi slučajevi nastupe.

6. Automatsko preskakanje vikenda prilikom računanja rokova za plaćanje i slanje predmeta
Kod računanja rokova za plaćanje i slanje predmeta preko Limundo Cash-a, sistem je sada podešen da automatski preskače vikende. Prvi sledeći dan roka, kada on nastavlja da teče, jeste ponedeljak. Ova izmena će olakšati realizaciju kupoprodaje, s obzirom da više neće biti potrebe da kupci prijavljuju “problem” na trasakciji tokom dana vikenda.

7. Nedelja bezbednosti na Internetu
Svakog prvog utorka u februaru obeležava se Dan bezbednosti na Internetu. Tim povodom na Limundu i Kupindu smo organizovali  Nedelju bezbednosti.  Trudimo se  da vam informacije iz sfere bezbednosti na Internetu približimo na nešto zanimljiviji način, putem nagradne igre preko Facebook-a. Tokom trajanja akcije, svakoga dana tačno u 12h postavljamo pitanje u vezi sa Limundo Cash-om, a najbrži korisnici dobijaju nagrade.

Nadamo se da ste zadovoljni prvim izmenama.
Nastavite da nam pišete, a mi vam obećavamo da ćemo nastaviti da unapređujemo sistem.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh