Početna » Limundo » Najtraženijih 9: za čime tragaju Limundovci?

Najtraženijih 9: za čime tragaju Limundovci?

 

Desetine hiljada reči svakog dana prolaze kroz sistem u potrazi za pravim predmetom. U kupcima dobro poznato polje za pretragu upisuju se najrazličitiji pojmovi. Oni značajno variraju u odnosu na godišnja doba, blizinu praznika ili predstavljaju odjek nekih događaja. Šta se najviše traži leti?

Knjige! U poslednjih nekoliko sedmica najtraženiji pojam je „Zagonetne priče„. Reč je o ediciji knjiga domaćeg pisca Uroša Petrovića. Ove zbirke maštovitih priča namenjene su prvenstveno darovitoj deci, ali uz njih mogu uživati i odrasli.

Kada se traži „Sivi vuk“, najčešće se misli na knjigu Sajmona Danstena i Džerarda Vilijamsa. Ipak, neko je možda baš tražio ovaj redak strip o Kitu Teleru.

Neretko se knjige traže i po imenima pisaca. Trenutno su najtraženiji Bulgakov, Efraim Kišon i Stiven King.

Sve veća potreba za pisanom rečju prevazišla je kategoriju knjiga i proširila se na tehniku. Tako je najtraženija reč u toj kategoriji „Kindle„.

Podna lampa“ je najtraženiji predmet članova koji se zanimaju uređenjem svoje kuće i dvorišta. U istom rangu je i „lava lampa„.

Izgleda da neke stvari nikad ne izlaze iz mode, pa je tako „Levis“ uvek u vrhu liste najtraženijih reči u pretragama.

Ovi podaci možda mogu pomoći potencijalnim prodavcima da usmere svoju ponudu. Vaši predlozi za buduće zabavne statističke postove su, kao i uvek, dobrodošli.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

5 Komentari

 1. Ja obično tražim stare stripove, Limundo je jedino mesto gde se može naći stari Alan Ford. Ne znam šta bih bez njega!

 2. to treba prikazati , za cim se traga , mozda prodavci i imaju a ne postavljaju na prodaju jer ne znaju da nekome bas to treba , a samo zbog probe placati postavljanje aukcije se ne isplati , otvorite rubriku “ KUPAC XXX TRAZI “ , putem limundo poruka se spoje i obave trgovonu , limundo dobije svoje i svi sretni ….

 3. Limundo treba da ima mnooogo toga. Ali Limundo je sve prilagodio samo sebi. i sve sugestije su za njih tricarije .tipa razmotricemo, nasa sluzba radi na tome, imamo teh problema ali je u toku i td. Normalan sajt ovakvog tipa gde oni postoje zahvaljujuci nama mora da ima osnovne stvari a ne samo strah da ce neko da ih vara.
  – Ariva kupljenih predmeta svakog clana ( pa onda ne treba prica sta se trazi )
  – Visinu podizanja licitacije odredjuje prodavac ( jer vec ste unapred naplatili postavku sto ni jedan sajt na svetu ne radi.
  – Crnu listu kupaca ( podrazumeva nemogucnost licitiranja ) i jos puno toga
  cisto teh. stvari
  – Limunde ne treba da insistira na davanju ocena ( to je na liniji prodavac kupac
  to je pitanje osetljivo sa nekim se natezete oce plati nece plati pa na kraju iznudjena pozitivna ) Crna lista resava taj problem vrlo uspesno dam mu ja pozitivnu ide na crnu kod mene i sa njim nemam vise problem .
  Uvek postoji prostora za poboljsanje . Ovog momenta Limundo je mali . Kupindo tavori jer stvari stoje po 5-6 meseci iste . Mora nesto da promenite ili mi da menjamo Vas . Moje obracanje nije zlonamerno ali da sam ja vlasnik bilo bi minimum 150000 aukcija na Limundu VP Nenad.
  Ps . Nadam se da su moji predlozi “ uvek dobro dosli “

 4. Da li ima negde online da se čita Zagonetne priče?

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh