Početna » Kupindo » Kako do jeftinijih udžbenika

Kako do jeftinijih udžbenika

Kraj avgusta sve roditelje asocira na pripreme za školu. Bilo da vam je dete osnovac ili srednjoškolac, spisak udžbenika i lektire je svake godine sve veći. Kako je za nabavku novih udžbenika potrebno izdvojiti poveću količinu novca, veliki broj roditelja se odlučuje za polovne, jer će ih deca svakako koristiti samo godinu dana a zatim proslediti dalje. Međutim, u ovom slučaju, i pored uštede novca, roditelji ipak izgube dosta vremena u višednevnoj potrazi po gradu i čekanju u redovima.

Kako da što jednostavnije nabavite udžbenike i to po pristupačnim cenama?

Ukoliko želite da vaša potraga za novim kompletom udžbenika prođe što bezbolnije po vaše slobodno vreme i kućni budžet, predlažemo vam da očuvane polovne udžbenike potražite na Limundu i Kupindu gde svakako možete da ostvarite i dvostruku korist po savetu moje koleginice Jovane M.:

1. Prodajte shttp://cdn1.askiitians.com/Images/2014129-11594625-1242-books.jpgtare knjige i udžbenike koje više nećete koristiti i
2. Od novca koji zaradite na Limundu ili Kupindu nabavite one knjige koje će vam biti potrebne, po povoljnijim cenama.

 

Danas se u nastavi koriste udžbenici različitih izdavačkih kuća pa se neretko dogodi da u jednom kompletu udžbenika bude više izdavača. Zato vam je potreban spisak udžbenika  i putem detaljne pretrage lako ćete sklopiti komplet.

Predlažemo vam da pretragu započnete na Limundu,

  1. Udžbenci za osnovnu školu
  2. Udžbenici za srednju školu
  3. Lektira

Ukoliko, kojim slučajem, ne budete pronašli željeni udžbenik, pretragu možete nastaviti na Kupindu gde su potkategorije podeljene po razredima, radi lakšeg snalaženja na sajtu:

  1. Udžbenici za osnovnu školu
  2. Udžbenici za srednju školu
  3. Lektira

Ako vas ove godine čeka i nabavka ranca i drugog školskog pribora (pribor za pisanje i crtanje, pernice i sl.), možete ga licitirati na Limundu već od 10 dinara ili ga možete pronaći na Kupindu po fiksnim cenama.

Da li ste do sada kupovali školski pribor i udžbenike onlajn? Da li imate neki savet na šta je potrebno obratiti pažnju kod onlajn kupovine pribora za školu?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh