Početna » Zabava » [AVGUST] Zanimljivi predmeti

[AVGUST] Zanimljivi predmeti

Lagano nam stiže septembar – za mnoge idealno vreme za venčanja. Stoga je ova lista zanimljivih predmeta posvećena onim romantičnim, pomalo zaboravljenim stvarima kojih se setimo samo kada nas kalendar podseti na neke specijalne i nama važne datume. A ne bi trebalo tako da bude.

Klupa – klavir – za one koji više vole melodije od reči.


Klupa klavir

 

 

Lampion želja – Puštanje lampiona u nebo deo je kineske tradicije.  Potrebno je napisati želju pre puštanja fenjera u nebo i nakon što svetiljka dosegne `rajske visine` želja će se ostvariti.Leteći fenjer ne mora biti samo simbol i način da poželimo sreću osobama koje volimo, već se mogu koristiti i za kreiranje posebne i originalne atmosfere kako privatno, tako i za razne manifestacije poput javnih nastupa, modnih revija, promocija itd..i sve to na siguran način i bez korišćenja pirotehničkih sredstava koji bi mogli da dovedu u opasnost ambijentalno okruženje i zdravlje prisutnih.

Lampion želja

 

 

Romantična razglednica koja je putovala davne 1927. godine – da nas podseti da postoji komuniukacija i izvan statusa na društvenim mrežama.

Razglednica

 

 

Svećnjak – za trenutke bez TV programa i YouTube kanala.

Svecnjak

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh