Početna » Kupindo » Uštedite prilikom kupovine udžbenika i lektira

Uštedite prilikom kupovine udžbenika i lektira

Leto odmiče i polako se prave planovi oko nove školske (ili akademske) godine i nižu se spiskovi novih udžbenika i lektira, a Kupindo je pravo mesto da zaradite novac od onih koji vam više nisu potrebni i uštedite prilikom kupovine novih.

UdžbeniciProverite udžbenike, stručnu literaturu i lektire koje trenutno posedujete i napravite selekciju – koje knjige vam više neće biti potrebne, a znate da su trenutno tražene i potrebne ostalim studentima? Na Kupindu postoji potkategorija stručna literatura gde ih možete smestiti u zavisnosti od tematike.

Prilikom prodaje knjiga važno je da detaljno opišete trenutno stanje:

Da li je podvlačena, da li ima „uši“, da li sadrži i eventualne vaše beleške ili se tragovi korišćenja uopšte ne primećuju?
Poželjno je i da se detaljno navede autor (ili grupa autora) kao i godina izdanja, jer se sadržaj iz godine u godinu može menjati, a time i bitne informacije koje su vam potrebne za rad.
Ukoliko prodajete i radne sveske, obavezno navedite da li su već popunjavane i u kojoj meri.
Uglavnom, navedite sve informacije koje bi i vas interesovale kada biste udžbenike kupovali za sebe.

ŠkolarciMame i tate koji kupuju knjige školarcima mogu pronaći udžbenike iz osnovnih ili srednjih škola podeljene po razredima, radi lakšeg snalaženja na sajtu.
Danas se u nastavi koriste udžbenici različitih izdavačkih kuća pa se neretko dogodi da u jednom kompletu knjiga bude više izdavača. Potreban vam je samo spisak i putem detaljne pretrage lako ćete i sami sklopiti komplet.

Roditelji takođe najbolje znaju da za nabavku novih udžbenika treba izdvojiti poveću količinu novca, pa preporučujemo da na Kupindu potražite očuvane polovne udžbenike jer će ih deca svakako koristiti samo godinu dana i zatim proslediti dalje.
Prednost kupovine udžbenika putem interneta svakako je i izbegavanje dugih redova koji se početkom svakog septembra stvaraju ispred izdavačkih kuća.

Rad studenata više je vezan za uskostručnu literaturu. Potražite komplete za pravnike, medicinare, politikologe… Filolozi najčešće mogu pronaći rečnike, teorije književnosti i jezika ili neka od izdanja na stranim jezicima.
Tu je i literatura za tehničke fakultete, menadžment ili prirodne nauke, ukratko – iz svake struke ponešto.

Dakle, da biste imali dvostruku korist:

1. Prodajte stare knjige i udžbenike koje više nećete koristiti i
2. Od novca koji zaradite na Kupindu nabavite one knjige koje će vam biti potrebne, po povoljnijim cenama.

Krenite odmah:
Postavite knjige na prodaju i zaradite za nove

Ako još uvek nemate Kupindo nalog:
Registrujte ga za dva minuta

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh