Početna » IT » Sphinx predavanje na mDay

Sphinx predavanje na mDay

U KC Grad, Braće Krsmanović 4, 14. maja 2014. održana je mDay konferencija na kojoj je i Limundo učestvovao sa predavanjem o iskustvima sa Sphinx search & indexing serverom.
Video snimak predavanja i Prezi prezentaciju možete pogledati u nastavku.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

 1. dimitrijevic75

  limundo com se ne odaziva zbog dugotrajne skripte

  eto šta mi javio browser… ie11, win7…
  izgleda da niste dobro shvatili o čemu je reč a bili ste tamo
  kako kažu fenseri – „I’amo situaciju“

  😀

 2. Ne bih da ispadnem negativna, jeste svakako od znacaja, nego ovo je suvise uskostrucna tema za veliku vecinu Limundovaca. 🙂
  Pisite bolje o tome sta je to Linux i da su pojedine distribucije lake za koriscenje i novajlijama, edukujte svojim informatickim znanjem, objasnite ljudima zasto je Linux dobar, da mogu da nadju kompatibilne drajvere za gotovo bilo koji stari hardver i prodju mnogo jeftinije… Da mogu da imaju i Windows i Linux na istom kompu i uzivaju i u jednom i u drugom… Ja sam tako npr. kupila sebi na Kupindu potpuno ispravan skener A4 formata za 1200din umesto da pljunem sto evra i vise za skener kompatibilan s novijim Windowsom… i druge korisne cake… opet, nemojte ovo shvatiti kao negativnu kritiku, naprotiv, vec kao konstruktivan predlog. Vi ste u prilici da edukujete sire mase o ovim stvarima i steta bi bilo to propustiti.
  Pozdrav

 3. Teetonka u pravu si 100% medjutim mislim da je ovo vise reklama za mainstream, koji je poredici sa svetskim prosecnim cenama skuplji bar 5 puta naravno zavisno od usluge, ali ga Limundo koristi….

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh