Početna » Kupindo » [INTERVJU] Poludrago kamenje – snaga i moć

[INTERVJU] Poludrago kamenje – snaga i moć

Poludrago kamenje već vekovima privlači pažnju ljudi. Pripisuju mu se različita svojstva. Kada i zbog čega ste se vi zainteresovali sa poludrago kamenje?

zorica.randjelovic: Sasvim slučajno pre par godina sam pročitala na internetu o lekovitim svojstvima i moći kamenja. Nabavila sam za Ogrlica-od-raznobojnog-ahata_slika_L_8047189početak jednu žabicu od žada, od tada mi se život preokrenuo na bolje. Našla sam dobar posao, promenila stan, nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, izlečila sam dosadni ekcem a i počela sam dodatno da zarađujem. Lekovito i lepo – to je kombinacija kojoj nećete moći da odolite!

Koji je vaš omiljeni poludragi kamen i zbog čega?

zorica.randjelovic: Lapis lazuli zato što se veruje da kada se kamen stavi na treće oko (između očiju), proširuje svest. Veruje se da nebeski kamen ljudima donosi mir, mudrost i ljubav. Jakim vibracijama prodire u naš organizam. Veruje se da umirujuće deluje na oči, alergije, visok krvni pritisak…

Da li svaka osoba može da nosi svaki poludragi kamen?

zorica.randjelovic: Poželjno je da nosi kamen koji odgovara horoskopskom znaku ili koji smanjuje odgovarajuće zdravstvene probleme.

Kako se održava nakit od poludragog kamena?

zorica.randjelovic: Svaki kamen je priča za sebe i zahteva odgovarajući način održavanja, koji se odnosi na punjenje i pražnjenje pozitivne i negativne energije. Takođe se mora voditi računa sa čime ne sme da se kombinuje kao i sa čime ne sme dolaziti u dodir (hemikalije, direkna izloženost sunčevoj svetlosti, kristal).

Koji poludragi kamen biste preporučili za nošenje tokom leta?

zorica.randjelovic: Zavisi od horoskopskog znaka osobe, i u koju svrhu bi se koristilo. Veruje se da odre]eni kamen koji priziva novac, zaštitnik na putovanju, za poslovne početke… veliki je opseg upotrebe.

Napravite vašu idealnu kombinaciju nakita od poludragog kamena?

zorica.randjelovic: Moja idealna kombinacija je ogrlica od Ametista sa biserima, narukvica od ametista, prsten i minđuše.

Kako ste zadovoljni prodajom na Kupindu? Kakva su vaša iskustva na Kupindu i Limundu?

zorica.randjelovic: U principu sam zadovoljna zato što na ovaj način širim priču o kamenju i pomažem ljudima ako imaju neki problem.

Da možete šta biste promenili na Kupindu?

zorica.randjelovic: Nisam razmišljala o tome, možda da se kupci sa više od 5 negativnih ocena suspenduju. Da se omogući prodaja na kupone sa nekim dodatnim popustima ili rabat za kupovinu više od 5 artikala.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Koliko sam sa saznao kamen lapis lazuli / poreklo Avganistan/ najviše se koristio u srednjem veku i uglavnom pri oslikavanju crkava, kao nebeski svod.Vrednost mu se merila u težini sa težinom zlata.Vizantija ga je obilato koristila i nije štedela da oslikala svoje crkve.Ne postoje eksplicitni dokazi da kamen sam po sebi ima bilo kakvu moć da deluje kao što to govori prethodna gospođa.Bilo bi korektno da priloži podatke o svim hemijskim sastojcima i ostalim hemijskim i fizičkim karakteristikama.Kada mi se kamen pretvorio u oblik praha,tj jako finog pigmenta i Mikelanđelo ga je koristio, ali se i danas naučnici spore oko toga, čime ga je mešao i sa kojim odnosima.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh