Početna » Kupindo » [SAVET] Kako odabrati kupaći kostim

[SAVET] Kako odabrati kupaći kostim

Prvi junski dani nas uvek nekako asociraju na početak leta i na sunčane dane. Tada već počinjemo ozbiljno da se bavimo planiranjem letovanja i odmora, jer počinje sezona kupanja 🙂

Ne znam za vas, ali mene u tim trenucima hvata ozbiljna nervoza uoči kupovine kupaćeg kostima. Kreće ta večita potraga za savršenim modelom.

Odabrati odgovarajući kupaći kostim nije lako ali ako znate kakav oblik tela imate, svakako ste korak bliže da ga pronađete. Model i boja igraju glavnu ulogu u potrazi. Boje koje dominiraju u najnovijim kolekcijama su prave morske boje. Zelena, tirkizna i plava kao boje mora, smeđi tonovi koji se stapaju s plažom i obalom. Takođe, vrlo su popularni i beli kupaći kostimi.

Pri odabiru odgovarajućeg modela izdvajamo par saveta za vas 🙂

Za devojke koje imaju takozvanu “kruškoliku građu” stručnjaci smatraju da treba da nose klasičan slip, a gornji deo treba da se vezuje oko vrata. Takav tip vezivanja vizuelno širi ramena i dovodi ih u balans sa bokovima.

Ako smatrate da ste previše niski, budite bez brige, jer su trenutno najpopularniji modeli kupaćih kostima na tržištu upravo dizajnirani za vas 🙂

U poslednjih nekoliko sezona u modi su bikiniji, čiji gornji deo je u obliku trake, koji samo srećnice sa malim grudima mogu da nose. Ovaj model kupaćeg kostima stručnjaci ne preporučuju damama sa većim grudima. Za takvu građu idealan model kupaćeg kostima je upravo onaj koji je krojen kao klasičan grudnjak i koji po mogućstvu ima šire bretele, koje se ne urezuju.

Ako imate kraći torzo i želite ga optički izdužiti izaberite vertikalne prugice ili kupaći s više nijansi jedne boje. Takođe, dobar izbor je kupaći kod kojeg se kombinuju dva dela u bojama te se stvara dojam većeg torzoa.

Žene sa telom poput peščanog sata imaju ramena i kukove iste veličine i uži struk i najčešće su prave seksi bombe na plaži. Dobro vam stoje svi kupaći kostimi klasičnog stila.

Sve u svemu, ovo su neki saveti koji mogu biti korisni pri odabiru kupaćeg kostima.

Ako mene pitate, najbolji izbor kupaćeg kostima je upravo onaj koji se vama najviše dopada i u kome se vi osećate najprijatnije. Nijedna boja ni model ne mogu zameniti udobnost koju osećate u šetnji plažom po vrelom letnjem danu 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh