Početna » Limundo » Odaberite savršeni kupaći

Odaberite savršeni kupaći

Leto nam se približava, a sa njime i sezona kupanja na plažama i bazenima. Ako još uvek niste doveli svoje telo u top formu za leto, ne brinite, jer se dobrim odabirom kupaćeg možete osećati kao prava diva.

Idealan kupaći na telu ističe vrline, a prikriva mane. Svakako, na kraju, izaberite model u kome se osećate najudobnije.

Ako imate probleme sa viškom oko struka, jednodelni komadi će vizuelno smanjiti stomak, a pokazati grudi i bokove. U kombinaciji materijala, providnog i neprovidnog, vaša silueta će sigurno delovati skladnije. Boja neka bude tamnija, idelano je crna.

Za žene s manjim grudima idealni su kupaći kostimi (jednodelni ili dvodelni) s ojačanom korpom. Ako planirate da kupite kostim ne preterujte sa „punjenim“ vonder-bra dodacima. Takođe, kao trik može da posluži i kupaći sa našivenim karnerima, resicama ili cvetnim aplikacijama.

Veće grudi zahtevaju podršku u gornjem delu zato razmislite o kupaćem kostimu postavljenom žicom. Birajte gornji deo koji se recimo vezuje oko vrata i koji će dati podršku vašim grudima i izdužiti figuru. Samo nemojte da nosite bikini sa malim trouglićima.

Ako imate kraći torzo ili noge, iluziju izdužene figure daće kupaći kostimi koji su visoko izrezani na bedrima, kao i desen vertikalnih pruga. Možete i da izaberete jednobojni donji deo i gornji deo sa nekom šarom.

Za vrlo visoke žene preporučljivi su svi oni kupaći kostimi koji su intenzivnih boja i dezena, a najbolji izbor su horizontalne pruge. Isprobajte i upadljive materijale, štras, kristale, mašne i ukrasne lance.

Naravno, uvek dobar izbor je pareo koji možete obmotati oko tela tako da prikrije eventualne nedostatke. Takođe je i lep modni dodatak.

I pre svega, opustite se i uživajte, samim tim ćete izgledati lepo i samouvereno. 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Savrsen zenski trodelni kupaci kostim?

    Sesir…naocare…sandale a materijal, boje i dzidzabidze po svom izboru!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh