Početna » Limundo » Kako najlakše i najbrže dobiti odgovor od korisničke podrške Limunda

Kako najlakše i najbrže dobiti odgovor od korisničke podrške Limunda

Korisnička podrška Limunda radi dosta toga, ali je glavni deo našeg posla odgovaranje na poruke koje stignu preko Kontakt strane. Pročitajte nekoliko saveta kako da što pre dobijete što precizniji odgovor od Limundo korisničke podrške.

Postoje tri načina na koje možete da nas kontaktirate, a to su putem telefona, putem poruke i preko chata.

Broj telefona Limundo korisničke podrške je 011 404 78 00, a broj telefona Kupindo korisničke podrške je 011 404 78 10.

Pozivi su vremenski ograničeni, a u nekim situacijama je potrebno da sagledamo dosta toga kako bismo mogli da vam damo najbolji odgovor, te Limundovce upućujemo da nam pišu kada su u pitanju:

– ocene (poništavanje ocene, promena ocene koju ste dali i slično);
– nesporazum sa kupcem ili prodavcem (predmet nije u opisanom stanju, predmet nije stigao, kupac nije platio, prošli su rokovi za saradnju…);
– zatvorena aukcija, opomena ili obaveštenje koje ste dobili;
– Limundo Cash;
– suspenzija i reaktivacija naloga.

Možete nas pozvati ali i pisati nam u vezi sa:

– pristupom nalogu;
– registracijom;
– postavljanjem aukcije;
– kupovinom predmeta na Limundu;
– dopunom računa;
– opšte informacije u vezi sa funkcionisanjem Limundo sistema.

Odgovore na ova pitanja ulgavnom imamo u sekciji Pomoć.

Ako imate registrovan nalog, vodite računa da nam poruku pošaljete kao ulogovan član. Tada se sva vaša pitanja vezuju za vaš nalog i imamo pregled svih poruka koje ste nam slali. Ako pošaljete poruku kao neulogovan član, ta poruka se ne čuva. Ukoliko je pitanje za Kupindo, potrebno je poruku poslati korisničkoj podršci Kupinda preko Kupindo kontakt strane.

Neke od informacija koje bi poruka trebala da sadrži:

– Koja aukcija je tačno u pitanju, odnosno broj aukcije ili link ka istoj;
– Korisničko ime prodavca ili kupca sa kojim ste imali saradnju;
– Kratak opis nastale situacije;
– Ukoliko je predmet poslat ili plaćen, pošaljite i sliku adresnice ili uplatnice za taj predmet.

Malo statistike

Mesečno odgovorimo na oko 10000 poruka. Na poruke te odgovaramo po vremenu prispeća, a vreme odgovora zavisi od toga koliko poruka postoji te stoga nekada dobijete odgovor posle 3, a nekada posle 15 sati. Značajno smo smanjili čekanje na odgovor te se sada ne čeka duže od 24h.

U novembru 2013. godine smo uveli i opciju da članovi mogu da ocene naše odgovore. Zahvaljujem se svima koji su naše odgovore ocenjivali i pozivam sve da to i ubuduće čine jer nam je praćenje ovih ocena veoma značajno, kako bismo znali kada i gde možemo da budemo još bolji.

Koja su vaša iskustva sa korisničkom podrškom Limunda?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

12 Komentari

 1. Moram da pohvalim korisnicku podrsku na veoma brzim odgovorima i savetima kada sam u dilemi ili je neka situacija koja mi samoj nije resiva.
  I ako sam dugo na sajtu postoji i dalje potreba za odredjenim instrukcijama,jer Limundo pravilnik zna da ne pokrije neke vanredne situcije i tada je svaka pomoc dobrodosla.
  Napomenula bih da pre 2-3 godine korisnicka podrska Limundo tima zadavala mi je glavobolju ,jer sam nekad dobijala za isto pitanje potpuno razlicite odgovore,vrlo suvoparne i besmislene.Danas je to potpuno drugacije i zato mogu da od srca pohvalim ekipu koja nam pomaze i zahvalim na perfektnoj saradnji.

 2. Korisnicka podrska nije strucna za sve predmete koji se prodaju.
  svi su zavrsili neke skole koje nemaju veze recimo sa tehnikom i kako moze neko da presudi dali je predmet u funkciji kako treba da bude. uvek se kaze da je kupac u pravu , pa ako je tako gospodo limundo tim kupite televizor u prodavnicu pa ga vratite zato sto vam se ne uklapa recimo u regal. pa zamislite sta ce vam prodavac reci ,
  a vi to upravo ovde radite , kupac ima sva prava pa cak i ako mu se tv ne uklapa u regal.

  korigujte korisnicku podrsku i postavite administratora za vecinu tehnickih i drugih stvari , pa cak i za pravne poslove.
  nije dovoljno biti informaticar i biti administrator na limundu ili na nekom drugom sajtu.

  a sad pohvala , sto jeste jeste poruke se uvek dobijaju najbrze sto je moguce , ali zato na vas telefon treba covek da zove 1000 puta da bi dobio vezu , jer nekad nije dovoljno objasniti slovima u poruke ili slikama . rec je rec zato modernizujte vas telefon , ovo je ipak 21vek , vek komunikacije .

 3. Lana u krupnom kadru 🙂

 4. Moja iskustva sa korisničkom podrškom Limunda su fenomenalna sve sto mi nije bilo jasno odlicno su mi objasnili.Nekad sam verovatno bila i dosadna jer sam znala i po dve,tri poruke dnevno da im saljem,ali uvek su mi brzo i perfektno odgovorili.Hvala na divnoj saradnji 😀

 5. Jako je nezgodno što je radon vreme teh.podrške od 8 ujutru, jer neko mora da bude na poslu na kom nema kompjutera.
  Mislim da bi bilo u redu da možemo da kontaktiramo the.podršku putem mobilnih telefona, recimo kad su nesporazumi oko aukcija nastali u toku noći. Meni nije jasno da firma dozvoljava aukcije sa završetkom u 3 ujutru a da mi korsinici moramo da čekamo i 5 sat nakon završetka iste samo da bi izgladili nesporazume. Ako je aukcija noćna onda nek se uvede treće smena pa sa njima da gladimo. Jer ako živite od provizija onda nije u redu da dnevni aukcionari imaju prednost u odnosu na nas noćne, mislim realno. Naravno hvala na čitanju komentara bilo mi dosadno po običaju.

 6. Nadovezao bih se na komentar člana „m“ koji je dobro zaključio da Limundo tim u skoro svim situacijama brani kupca i ulazi u problematiku kvaliteta robe ,mada bi trebali da veruju i prodavcima .
  Druga stvar što mi je čudno kod Limundo tima to su sankcije (kažnjavanje) po mom shvatanju vi niste sudije da kažnjavate nego ste tu da omogućite lakšu prodaju i kupovinu !

 7. Mene samo jedna stvar nervira kod kontakta sa korisničkom službom Limunda a to je što uvek imaju spremnu priču sa kojom nastupaju a to je „obratite nam se putem konktakt formulara, kliknite ovde, kliknite tamo“ i sl. Nisam debil i to im uvek kažem ali džaba. Konkretno, danima prijavljujem aukciju koja nije u skladu sa Pravilnikom i to primenom „klikni ovde, klikni tamo“ metode. I ništa se ne dešava. Cena predmeta raste, rok ističe a aukcija se ne gasi. Onda zovem, oni počnu priču gore opisanu! Ne bih vas zvao, gospodo i gospođe/ice da to već nisam uradio!!
  I još nešto: mislim da ni oni sami nisu načisto sa tim šta sme a šta ne sme da se prodaje. Ako je predmet na listi zabranjenih a nije otvoren i nije korišćen – onda je OK, ali ako je otvoren makar da bi se videlo šta ima u kutiji, onda je zabranjen! Primer Windows OS… original disk, u foliji i celofanu, ne otvoren – to je OK. Isti takav, izvađen iz folije, slikan i spakovan – ne valja, gasi aukciju!

 8. Ja bih taj Windows zakonom zabranio.

  Pošto sam pešao na mt:s mobilni net (postpaid akcija sa 50% popusta) oni nemaju drajver ni za jednu udarnu familiju Linux distribucija.
  Windows možda jeste baziran na Unixu, ali samo baziran, sve ostalo su glassine koje su uglavnom tačne ali ne smem da ih obelodanjujem.
  I sa folijom i bez folije ja ovo smeće teška srca koristim, samo zbog mt:s-a
  Ranije sam furao sa Linuxom, ali sad ovo ne dozvoljava… bar da su ostavili kakav paket za rekompajliranje…

  Zaista bi trebalo da gasite aukcije sa Windowsom, imaju oni dovoljno para, služba isforsirala. Znate imaju oni I kvalitetniji system, stariji od Windowsa, isto komercijalan, ali Vladari pustili vlasnika niz vodu iako je imao para…

  Takodje mi preko glave oglasa za administrator Windowsa gde se traži fakultet.
  Fakulteti nemaju pravo da uče student o Windows mogućnostima tog tipa jer se to čuva kao tajna u Redmondu.
  A ostanu zbunjeni kad im objasnim da ni Bil Gejts nema fakultet, ostao na srednjoj… Može da kupi Megatrend diploma kad hoće al nije baš toliki kompleksaš, i baš ga briga šta će selo da kaže… dal je uspeo dolaskom u Beograd ili nije…

 9. Kad god sam kontaktirao podrsku izasli su mi u susret brzo i korektno.
  Ja nista ne bih menjao, samo napred

 10. @Bane

  Ja bih taj Windows zabranio i sa kesicom i bez kesice
  Linux je kvalitetan open source projekat baziran na UNIX-u i opljuvan od mašinerije
  MacOS je kvalitetan komercijalni softver baziran na UNIX-u i nepodržan od mašinerije
  Windows je špijunski komercijalni softwer sa nenormalnom podrškom američke mašinerije. Iako baziran na UNIX-u naši trećerazredni novinari a čitaoci su još gori, ne shvataju igru reči da kad fali zakrpa za bilo koji navedeni sistem ne treba tolerisati Windows a pljuvati Linux samo zato „što ništa ne košta“.

 11. @pallermo>

  da zakopčam jeleče
  ne treba mi nano,
  znaš da momci vole
  kad je otkopčanooooo

  🙂

 12. Ako na Limundu nešto funkcioniše bez zamerki onda je to korisnički servis ( doduše i na kupindu podjednako )
  Ni jedna molba, ni jedno pitanje, pomoć nisu uskratili i nikada nisam dugo čekao
  Bravo za Vas ( ovo je samo zapažanje , nikako pohvala pa da se ne uobrazite !!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh