Početna » Limundo » Brzo do željenih aukcija uz pomoć napredne pretrage

Brzo do željenih aukcija uz pomoć napredne pretrage

Da li ste znali da je jedan od najtraženijih termina na Limundu, u prethodnom mesecu, bio Desigual?

Ponuda ovih predmeta na Limundu je zaista dobra pa nekada može biti izazovno doći do onoga koji nam baš odgovara.
Ipak, postoji lak način da uz pomoć ključnih reči i napredne pretrage dođemo do predmeta koji želimo.

Recimo da ste zainteresovani za Desigual žensku majicu M veličine. Pretraga po ključnoj reči daje nam preko 100 rezultata, što nije dovoljno precizno. U videu koji možete da vidite demonstrirano je kako vrlo brzo, uz pomoć napredne pretrage možete doći do željenog predmeta:

Hajdemo malo da proširimo zahteve. Zainteresovani smo za novu i nekorišćenu Desigual haljinu. Predmet želimo da preuzmemo lično i zbog toga biramo prodavca koji živi na beogradskoj opštini Palilula. Evo kako izgleda primer takve pretrage:

Kao što možete videti, pretraga najbolje funkcioniše tako što prvo u ukucamo ključnu reč, a zatim se, uz pomoć napredne pretrage, spuštamo sa specifičnim potkategorijama i odabiramo filtere dok ne dođemo do predmeta koji želimo. U drugom primeru, brzo smo broj rezultata sa preko 100 spustili na 11 i tako uštedeli vreme. Ipak, još uvek nismo iskoristili sve opcije. Dodatno možemo vršiti filtriranje po boji, ceni, velilčini, korisničkom imenu prodavca.

Za još bolje i preciznije rezultate, možemo naprednu pretragu kombinovati sa finim podešavanjem ključne reči. Detaljnije o ovome možete pročitati u postu kolege Miodraga Stefanovića gde možete saznati kako da, na primer, izbegnete prikazivanje kompletnih bicikala, ukoliko vas interesuje samo dodatna oprema (ili obrnuto):

Kako da detaljno pretražuješ Limundo uz pomoć ključnih reči

 

Uživajte u pretragama i kupovinama.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh