Početna » API » T’n’T konferencija, studenti i Kupindo API

T’n’T konferencija, studenti i Kupindo API

1x1-pixelOd samog nastanka u okviru LimundoGrada sejali smo seme znanja i konstantne edukacije. Ulažemo stalne napore da jačamo pojedinca i da u okviru LimundoGrada ponudimo dovoljno mogućnosti i znanja za razvoj i napredak svakog pojedinca. Kada se spoje želja za napredovanjem, informacione tehnologije i preduzetnički duh – u našem gradu se nailazi na Kupindo API.

1x1-pixelOd 02. do 04. aprila na Elektronskom fakultetu u Nišu je održana TnT konferencija u organizaciji Studentskog inovacionog centara Elektronskog fakulteta (SICEF) na temu Informacionih tehnologija i njihove primene danas. Drugog dana konferencije Kupindo ekipa u sastavu Nebojša Kolarević i Olga Mirković Maksimović gostovala je na konferenciji sa temom – Kupindo API – Vaša šansa za uspeh.1x1-pixel

Sala je bila prepuna. Preko 100 studenata pomno je pratilo Nebojšino predavanje. Oni koji su znali odgovore na postavljenja pitanja dobili su i nagrade. Nekolicina je imala i veoma sveže ideje na koji način najbolje može da se iskoristi Kupindo API i šta pomoću njega mogu da dobiju – bilo da se radi o izradi seminarskih radovima, diplomskog rada ili o samoj praksi. Atmosferu sa predavanjima možete videti na slikama:

 

Koje su vaše ideje za upotrebu Kupindo API-ja?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh