Početna » Plaćanje » Razlika između Limundo Računa i Plaćanja preko Kupinda (Limundo Cash-a)

Razlika između Limundo Računa i Plaćanja preko Kupinda (Limundo Cash-a)

Limundo račun

Kao najnoviji član Kupindo tima svaki dan se susrećem sa bezbroj novih pitanja u vezi sa korišćenjem Kupinda. Za ovaj kratak period rada primetila sam da jedna stvar dosta zbunjuje nove članove, pa sam rešila da pomognem u rešavanju nedoumica u vezi Limundo računa i Plaćanja preko Kupinda (Limundo Cash-a).

Iako imaju slične nazive, njihova fukcija je potpuno različita. Prilikom registracije, svi članovi dobijaju svoj Limundo račun koji je jedinstven i čije stanje možete pratiti u delu Moj Kupindo >> Račun.
Za dopunu vašeg računa potrebno je da tačno unesete svoj korisnički broj, koji se nalazi u sekciji Moj Kupindo>>Moji Podaci.

Vaš Limundo račun služi za:

 • naplatu provizije kada se proda vaš predmet
 • naplatu provizije za korišćenje promotivnih opcija (ili dodatnih fotografija)

Novac koji se nalazi na Limundo računu nažalost ne može biti iskorišćen da platite kupljen predmet. Za plaćanje predmeta vam upravo služi Limundo Cash. Limundo Cash je brz i jednostavan, a ujedno i najsigurniji način plaćanja na Kupindu. Ukoliko želite da platite predmet preko Kupinda, odnosno Limundo Cash-om, potrebno je da aktivirate opciju u roku od dva dana od dana potvrđivanja kupovine u sekciji Moj Kupindo >>Kupio sam.

Plaćanje preko Kupinda (Limundo Cash)

Da biste platili predmet Limundo Cash-om potrebno je da unesete iznos koji je u dinar tačan kako bi uplata bila uspešno dodeljena. Takav način uplate ne važi za Limundo račun. Ukoliko želite da dopunite račun možete da uplatite iznos koji vama odgovara i uplata će biti prosleđena na vaš Limundo račun. Ono što je potrebno da naglasim jeste da prebacivanje novca sa Limundo računa na Limundo Cash trenutno nije moguće zbog zakonskih ograničenja.

Nešto više o Limundo Cash-u možete pogledati u našim prethodnim blog postovima.

Ukoliko i dalje imate nedoumica u vezi razlike između Limundo računa i Plaćanja preko Kupinda (Limundo Cash-a), slobodno ostavite komentar ili nas kontaktirajte. Stojimo vam na raspolaganju.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

 1. Čedomir Milić

  Bilo bi super, da kada prodam predmet preko LC-a, limundo odmah odbije svoju proviziju, kako ne bih morao da idem u poštu, čekam u redu i plaćam proviziju kako bih dopunio svoj limundo kredit.

 2. @Čedomir Milić

  Hvala vam na predlogu za poboljšanje kvaliteta Kupinda.
  Na Kupindu se konstantno radi na poboljšanjima.
  Svi predlozi naših članova bivaju razmotreni i kada se ukaže mogućnost i
  potreba – implementirani.
  Nažalost ova opcija trenutno nije moguća zbog zakonskih ograničenja, ali nam je svakako u planu da takva izmena bude izvršena čim bude moguće.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh