Početna » Plaćanje » Da li se skupi predmeti prodaju online?

Da li se skupi predmeti prodaju online?

U toku jednog meseca preko 1.600 kupaca se odluči da kupljeni predmet plati putem Limundo Cash-a. Sistem plaćanja Limundo Cash je zamišljen kao siguran način plaćanja koji bi služio prvenstveno za robu sa nešto višom cenom (npr. tehničku robu).

Sistem plaćanja podrazumeva tri jednostavna koraka:

1. Kupovina i pokretanje plaćanja
2. Preuzimanje predmeta
3. Prosleđivanje novca ukoliko ste zadovoljni.

Iz meseca u mesec ova brojka raste i sve veći broj kupaca se odlučuje da pruži poverenje ovom načinu plaćanja.

Predstavljamo vam top 5 najskupljih predmeta plaćenih preko Limundo Cash-a u poslednja dva meseca:

1. Butterfly Labs 25 GH/s Bitcoin Miner   (96.000 dinara)

2. GAMING PC + 24` MONITOR!!!  (89.000 dinara)

3. LG 3D LED LCD 42LA620S + 4 para 3D naočara  (63.380 dinara)

 4. Sapphire 7950 3 GB Dual-X OC   (54.000 dinara)

5Laptop HP Pavilion g6 Intel i7 2.2GHz/8GB DDR3/750GB  (46.110 dinara)


Sve navedene transakcije su završene bez ikakvih problema. Prosečno vreme za realizaciju ovih transakcija je bilo 3 dana! Dosadašnje iskustvo govori da su prosečne cene predmeta prodatih putem Limundo Cash-a za 49% više nego prosečne cene predmeta plaćenih na neki drugi način.

Kakva su vaša iskustva? Da li ste plaćali Limundo Cash-om do sad?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

8 Komentari

 1. Pa dobro…ja sam kupio auto preko limunda i platio 90.000…nista strasno 🙂

 2. Limundo keš je izvanredna stvar i kada god mogu da kupim sa LC obavezno idem na tu opciju ali ima jedan OGROMAN PROBLEM.
  Naime postoje trenutci kada iz bilo kog razloga ostanem kao prodavac ili kupac u minusu ( znam rećiće te sam si kriv, tačno) ali desi se, i tada mi nalog bude blokiran ( doduše samo jednom , dva puta i to po tridesetak minuta, ) i OTKAZUJU SE SVE LIMUNDO TRANSAKCIJE PA I LC a da pri tome ne budem obavešten i onda gubim ne samo te predmete već bogami lagano i dobijem par negativnih ocena i ako nisam JA otkazao tu transakciju

 3. Ne, jer nemam racun

 4. @spale – s obzirom da je prodavac ponovo prodavao predmet cena na linku je promenjena. Nažalost, nemam mogućnost da izmenim link, pa je ubačena slika navedene prodaje. Hvala na razumevanju.

 5. Limido keš se jedino i isplati na malo veće sume. Za predmet kojij je 100-200 din nemaš računa da koristiš LC. Kupac mora platiti proviziju za transfer novca na limundo račun, a ja moram platiti proviziju za prodati predmet pa nakon toga i provizju za transfer novca sa limundo računa na moj račun. I kad sve sabereš ne ostane ti ništa. Kao kupac malte ne uvek koristim tu opciju ako je dostupna i ako prodavac pristane da je koristim. Stim što uvek gledam da izbegnem LC ako su iznosi mali baš zbog gore navedenih razloga.

 6. Kad su veci iznosi u pitanju,nebitno je da li ce kupac da doplati 50din. za placanje preko LC ili cete prodavcu da skinete jos 30din. sa racuna,ali kad je manji iznos u pitanju to je rad bez zarade.
  Uvedite limit za koriscenje opcije LC npr. iznad 1000din. i smilujte se malo na prodavce koje uopste ne fermate kao da ne zavisite i od njih.
  Nadam se da ovo neko cita pa da iskoristim da razmotrite i to da mi fale preko 50 jedinstvene ocene.Predlazem da uvedete sistem da kupac/prodavac sam upise ocenu umesto svakog ko to nije hteo ili nije mogao da uradi.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh