Početna » Zabava » Vintage moda za proslavu Nove godine – što da ne?!

Vintage moda za proslavu Nove godine – što da ne?!

Vintage moda za proslavu Nove godine – što da ne?!

Poslednjih nekoliko godina vintage moda je okupirala svetske metropole. Stilisti, modni kreatori, poznate ličnosti su prepoznali kvalitet i unikatnost u modi prošlog veka. Istina je da je danas jako teško izmisliti nešto novo, pa je stoga vintage postao glavna inspiracija u savremenoj modnoj industriji.

Ovom prilikom vam predstavljamo kako možete vintage gaderobu da kombinujete za Doček Nove godine ili za bilo koju drugu svečanu priliku, uz savete i preporuke Jane Doe koja vintage predmete prodaje i na Kupindu.

U modelima koje je Jane Doe za vas izdvojila, prepoznaćete različita razdoblja kombinovana sa savremenim elementima.

Crna Charlston haljina, napravljena od perli, može odlično da posluži kao osnova za elegantnu novogodišnju kombinaciju.

 

 

 

 

Veštačka kratka bunda sa naramenicama, iz osamdesetih godina, svakako je komad koji se ponovo pojavljuje na modnim pistama.

 

 

 

 

 

Ako pak želite da začinite vaš ,,outfit“ sa interesantnim detaljima, preporučujemo toku (šešir) iz ’20ih ili ’30ih godina. Različite toke i šeširi neobičnih oblika predstaviće vas kao pravog modnog znalca.

 

 

 

 

Nezaobilazni aksesoari koji će dovesti vaš stil na nivo modnog eksperta, svakako su unikatne vintage tašne, cipele, kao i dugačke damske rukavice (poput zlatnih rukavica na fotografiji).

 

 

 

 

Nositi vintage je stvar mašte, kombinovanja i eksperimentisanja. Sve što je potrebno je da se oslobodite od ustaljenih pravila i zaronite u svet neiscrpnih mogućnosti kombinovanja vintage garderobe. Za još ideja, posetite Jane Doe blog: http://janedoevintage.tumblr.com/ .  Uz vintage modne eksperimente vaš stil će svakako biti primećen, a i sam čin oblačenja i pripremanja za Novu godinu će vam postati mnogo interesantniji.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Interesuje me da li imate posebnu kategoriju „vintage“ modnih predmeta na koju bi mogla da postavim svoje predmete, ili oni idu pod uobicajnim kategorijama a u opisu se naglasi da su „vintage“
    Hvala na odgovoru

    Gordana

  2. Trenutno nemamo posebnu kategoriju za takve predmete, ali, možete koristiti ključnu reč vintage u opisu i naslovu predmeta.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh