Početna » LimundoGrad » Poster grejalice – [INTERVJU] sa pravnim licem velja11

Poster grejalice – [INTERVJU] sa pravnim licem velja11

Poster savitljive grejaliceOvu zimu smo dočekali 21. decembra u 18:11h.
Neki je ne vole, drugi su jedva čekali da dođe. Kakva god osećanja da gajimo prema zimi, svi volimo da nam bude toplo kada dođemo kući.

Već smo navikli da se grejemo na centralno ili etažno grejanje, koje podrazumeva radijatore, TA peći, kaljeve peći, grejalice, ljubav i ostala grejna tela koja su glomazna i zauzimaju mnogo prostora.

Zbog toga nam je pažnju privukao jedan proizvod koji je sasvim drugačiji – poster grejalica, koji, pored toga što zauzima prostora kao slika na zidu, isto tako lepo i izgleda.

Iz firme KOLI Consulting Services, koji prodaju ove zanimljive grejalice na Kupindu, su se potrudili da nam odgovore na sva pitanja koja smo imali u vezi sa njima.
Nadam se da će vam biti interesantno da pročitate kao što je meni bilo.

Šta vas je inspirisalo da pokrenete prodaju putem Interneta?

Generalno, mišljenja smo da klasična prodaja polako prolazi i da je vreme sadašnjosti, a posebno budućnosti, u prodaji putem Interneta, odnosno preko velikih Internet tržnih centara, kakvi su kod nas Limundo i Kupindo.

Fokusirali ste se na samo jedan proizvod, zbog čega ste izabrali baš poster grejalice?

Da, poster savitljivi grejač (PSG) je naš osnovni i jedini proizvod koji plasiramo na naše tržište. Ukratko, naša procena je bila da ovaj proizvod može da ima prođu na tržištu i da je pravi pogodak bio osnivanje zajedničke firme JVSK doo, sa ruskim partnerom SPECMESOM, koja bi se bavila proizvodnjom u našoj zemlji, radi daljeg plasmana na domaćem i kao eksluzivni proizvod na evropskom tržištu, na kome postoji velika tražnja za poster savitljivim grejalicama.

Da li planirate da još nešto uvedete u ponudu?

Najkraće, osim „PSG“ ne planiramo ništa drugo u ponudi.

Recite nam nešto više o poster grejalicama, koja je njihova prednost u odnosu na neki drugi vid grejanja?

U odnosu na druge vidove grejanja, nabrojaćemo niz prednosti:

 1. Princip grejanja je identičan grejanju sunca;
 2. 15% – 35% ekonomičniji i nije potrebno održavanje;
 3. Velika grejna površina;
 4. Direktno pretvaranje električne energije u toplotnu;
 5. Nema potrošnje kiseonika i ne suši vazduh, ekološki veoma čist;
 6. Veoma siguran u radu, jer ne može proizvesti požar, nije osetljiv na strujne udare, niti moze korodirati;
 7. Neverovatno mala težina – samo 340g, lako prenosiv, ne zauzima prostor, kada se ne koristi može se spakovati u odgovarajuće tube;
 8. Dekorativan, može da bude i nesvakidašnji poklon;
 9. Tehnološki vek korišćenja pod normalnim uslovima je 50.000 časova.

 

Vidim da ste u opisu ponude napisali “Grejač proizvodi toplotu identičnu toploti sunca, tako grejanje našim grejačem prate sve pozitivne karakteristike izlaganja tela suncu.” – Možete li nam reći nešto više o tome?

Sunce je naš najpoznatiji i najznačajniji grejač. Ništa se ne može uporediti sa prirodnim grejanjem sunca. Kada se izložimo suncu, naše telo absorbuje sunčane zrake i isti nas praktično greju. Ovaj način grejanja bio je inspiracija za princip rada našeg grejača, koji daje isti efekat grejanja kao sunce i predstavljaju najpogodniji i najekonomičniji izvor toplote. „PSG“ koristi patentiranu tehnologiju izrade grejnih niti.

Pitanje koje sve nas najviše interesuje – koliko troše struje i da li je isplativo grejati se na ovaj način?

„PSG“ je veoma ekonomičan grejač. Ukoliko se neprekidno koristi u toku dana, svih 24h, izračunata cena utrošene električne energije iznosi:

 1. U zelenoj tarifi grejanja ukupno 58 dinara;
 2. U plavoj tarifi grejanja ukupno 88 dinara.

 

Sa obzirom na to da se bliži Nova godina, a da vaš proizvod veoma atraktivno izgleda, da li se kupuju i na poklon ili svako želi da ih zadrži za sebe?

Prema našim istraživanjima, „PSG“ uglavnom kupuju privatna lica za sopstvene potrebe i kao prigodne, nesvakidašnje poklone za predstojeće praznike.

Kakva su vaša iskustva sa promotivnim opcijama na Kupindu?

Osim TOP ponuda, koje najčešće koristimo, iskreno rečeno, nemamo mnogo iskustva sa promotivnim opcijama. Sa tim u vezi, u narednom periodu, moramo mnogo više raditi na promociji poster savitljivih grejalica preko Kupinda.

Da li ste zadovoljni saradnjom sa Limundom i Kupindom i da li biste nas preporučili drugim firmama?

Možemo Vam reći da smo prezadovoljni dosadašnjom saradnjom sa Limundo i Kupindo timom, koja se odvija na jednom zaista visoko profesionalnom nivou. Imajući to u vidu, rado Limundo i Kupindo preporučujemo rođacima i prijateljima, kao i poslovnim partnerima.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

12 Komentari

 1. Sve mi ovo previse namazano deluje. Opisi su tako preuvelicani sa mnostvo atributa i metafora. Moj prijatelj je kupio jedan i kaze da mnogo slabo greje. Kakvo Sunce kakvi bakraci. Nema bolje od do sada vec proverenih metoda.

 2. Postovani Ivane,
  Zahvaljujem Vam se na javljanju i datom komentaru.
  Ovo nam je ,tako da kazem,prvi negativan komentar,koji ste dali bez ikakvog
  konkretnog obrazlozenja.
  Vas prijatelj na koga se pozivate,ako je POSTER GREJAC kupio preko KUPINDA,mogao je da nam se javi / ima nase adresne podatke/ i da iskaze svoje nezadovoljstvo u vezi naseg Grejaca.
  Mi inace,rado komuniciramo sa nasim sadasnjim i buducim kupcima,jer nam je stalo da cujemo svako misljenje.
  U opisu Grejaca ,nema preuvelicavanja i ulepsavanja,trudili smo se da damo sto vise podataka,jer je u pitanjeu nov ,nepoznat i jedinstven proizvod koji se pojavio na trzistu Srbije,pa valjda je to normalno i korektno sa nase strane.
  Vama licno preporucujemo,da kupite na KUPINDU jedan nas Grejac/takvo je pravilo/,da se uverite u njegove dobre strane .Ako ne budete zadovoljni ,vratite nam isti uz povracaj novca,nakon 5 dana neprekidnog koriscenja.Ovakva ponuda je danas retkost,zar ne!?
  Srdacan pozdrav.
  S postovanjem.
  Vas VELJA11,Beograd

 3. jedino što je tačno je to da je lagana. Koliko komada je potrebno da za JEDAN sat temperaturu u prostoriji sa 8 stepeni digne na 18 ???

 4. Postovani ZUKI

  Hvala sto se javili i postavili pitanje.
  Molim Vas,uz izvinjenje,upoznajte se pazljivo ,jos jedanput, o Opstim karakteristikama i Tehnickim uputstvom vezano za nas Grejac.
  Dalje,molim Vas, morate biti konkretni i reci ,povrsinu prostora koji se greje,stepen izolacije , i sl., kako bi Vam dali konkretan odgovor.
  Za Vas vazi isti odgovor kao za IVANA,sto se tice provere i kupovine preko KUPINDA.
  VAS VELJA11 BEOGRAD

 5. Nemam ništa ni protiv koga, samo moram da spomenem da ovo:

  …Ako ne budete zadovoljni ,vratite nam isti uz povracaj novca,nakon 5 dana neprekidnog koriscenja.Ovakva ponuda je danas retkost,zar ne!?…

  uopšte nije retkost, a čak nije ni u skladu sa zakonom. Po Zakonu o zaštiti potrošača (Član 35) rok o kome govorite je 14 dana („Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor.“)

  Toliko.

 6. Postovani borko.
  Zahvaljujemo Vam se na komentaru. Vi ste u pravu.
  Nas odgovor se,samo, odnosio na dat komentar od strane IVANA I ZUKIJA.
  Mi zelimo da komuniciramo sa nasim postojecim i buducim klijentima,
  vezano za POSTER SAVITLJIVE GREJACE. Imajuci to u vidu,molimo Vas za komentar u vezi nasih Grejaca.
  S postovanjem.
  VAS VELJA11 Beograd

 7. Clan bilja111 Vas bas lepo reklamira… 😉

 8. Zanima me cenovnik grejača, gde mogu videti i kako poručiti?

 9. Pa dajte neki okvirni odgovor, prosecna izolacija kakva je na nasim zgradama, recimo (valjda postoji neki prosek) i neka prostorija, mogli ste sami izabrati kvadraturu sa prosecnom visinom plafona od oko 2,5m, pa bi onda svako sam sebi okvirno proracunao prema onome sto napisete. Proizvod se ne reklamira tako sto se napise „kupte pa cete videti i vratiti ako vam se ne svidja“ jer i ta kupovina, preuzimanje, probanje i sve ostalo zahteva vreme i paznju potrebnu za testiranje proizvoda

 10. Postovani Velibor,

  Zahvaljujem Vam se na javljanju i komentaru.
  Srdacan pozdrav,
  S postovanjem.
  VAS VELJA11 BEOGRAD

 11. Postovani Zare,
  Zahvaljujemo Vam se na javljanju i postavljenom pitanju..
  Na TOP LISTI KUPINDA imate prikazan jednog naseg Grejaca sa slikom BELI LEPTIRI. Preko tog prikaza mozete se upoznati sa ostalim slikama ,karakteristikama i cenom Grejaca.U vezi porudjbine i ostalog,treba,samo,pratiti uputstva KUPINDA.
  Srdacan pozdrav.
  S postovanjem.
  VAS VELJA11 BEOGRAD

 12. Postovani dp
  Zahvaljujemo Vam se na javljanju,postavljenim pitanjima,savetima i sugestijama.
  POSTER SAVITLJIVI GREJAC predvidjen je za zagrevanje manjih i dogrevanje vecih prostorija.
  U zavisnosti od spoljne i unutrasnje izolacije,nas Grejac moze da zagreje
  od 10-20m2 prostora.
  Niste nam nam rekli o kakvom se prostoru radi i kakve dileme imate.
  U Zakonu o zastiti potrosaca,cl.35, regulisano je pravo potrosaca na povracaj kupljenog proizvoda.
  Srdacan pozdrav.
  S postovanjem.
  VAS VELJA 11 BEOGRAD

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh