Početna » Kupindo » Kako se obući za Novu godinu

Kako se obući za Novu godinu

Stigao je decembar, mesec praznika i kupovine. Žurimo da kupimo poklone i tako obradujemo najbliže, a planiramo i gde ćemo proslaviti Novu godinu. Međutim, kada se slavlje približi, nastaje večita dilema – šta obući.

Kupindo je iz sata u sat sve puniji novogodišnjom garderobom, nakitom i ukrasima, i zbog toga izdvajamo par kombinacija kao predlog za novogodišnje veče, što naravno zavisi od samog tipa proslave na koju idete.

Mladi najradije proslavljaju Novu godinu u nekom od klubova. Kratke haljine, visoke potpetice, puno čipke i štrasa… Uz moderne frizure i nešto jaču šminku sve će se lepo uklopiti.

 

 

 

 

Proslava u restoranu ili kafani uvek je najveselija, ali i najsvečanija. Mala crna haljina i efektan nakit čine spoj klasike i elegancije za sve generacije.

 

 

 

 

 

Kućna varijanta je mirna i opuštena, ali kako novogodišnje veče nije kao i svako drugo, i ovoj atmosferi možemo se prilagoditi svečanijom garderobom. Uz sako i pantalone preporučujemo bluzu, visoke potpetice i jednostavan, vama drag nakit.
A za potpuno opuštanje i uživanje, dodajemo i papuče. 🙂

 

 

 

 

 

Ukoliko ipak odlučite da Novu godinu dočekate na nekom od trgova, ne treba da dozvolite da vam hladnoća pokvari provod. Preporučujemo što toplije krznene čizme, perjanu jaknu i neke od unikatnih rukavica koje će ovu kombinaciju učiniti veselijom i vedrijom.

 

 

 

 

 

Određeni broj ljudi ne pridaje veliki značaj ovom slavlju i oni će radije provesti veče u najintimnijem krugu prijatelja, međutim ukoliko vas ipak obuzme pretpraznično svečano raspoloženje, odaberite garderobu i detalje koji će učiniti da se osećate prijatno i udobno. Saveti su tu da vas usmere, ali najlepše ćete izgledati u onome u čemu se osećate dobro.

Gde god odučite da provedete ovo veče, želimo vam da budete veseli, raspoloženi i u dobrom društvu.

Kupindo tim vam želi srećnu Novu godinu!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh