Početna » Plaćanje » Plaćanje preko Kupinda = osiguranje

Plaćanje preko Kupinda = osiguranje

Šta podrazumeva „Plaćanje preko Kupinda“?
Plaćanje preko Kupinda predstavlja najsigurniji oblik plaćanja u elektronskoj trgovini. Po svojoj osnovi veoma je sličan pouzeću, s tim što nudi i dodatne pogodnosti za učesnike. Pogodnosti se ogledaju u tome da je novac koji je kupac uplatio sve vreme na sigurnom, dok prodavac uvek dobija informaciju da je predmet plaćen pre slanja. Plaćanje se vrši na posrednički račun, a novac se prosleđuje tek nakon što kupac potvrdi da je predmet stigao u opisanom stanju.

Vrlo je jednostavno!

Iz ugla kupca to izgleda ovako:
1. Kupovina
2. Plaćanje
3. Preuzimanje
.
Iz ugla prodavca:
1. Predmet je plaćen
2. Pošaljete predmet
3. Novac se prosleđuje.

U želji da unapredimo ovaj način plaćanja i učinimo ga što primamljivijim, uveli smo novu pogodnost za prodavce – Osiguranje.

Šta je Osiguranje?
Osiguranje je nova usluga koju pružamo svim prodavcima koji nude i obavljaju plaćanje preko Kupinda na svojim prodajama. Svaka transakcija obavljena na navedeni način je osigurana. Kako!?
U slučaju da vam predmet bude vraćen (iz bilo kog razloga), možete nam se obratiti za nadoknadu poštarine. Potrebno je da nam dostavite fotografiju povratnice. Nakon provere vršimo nadoknadu na vaš tekući račun.

Zašto nudimo Osiguranje?
Kao način plaćanja, plaćanje preko Kupinda je prvenstveno bilo usmereno da zaštiti kupca. U želji da stvorimo što sigurniji “prostor” za obavljanje elektronske trgovine, prodavac je ostao zapostavljen u određenoj meri. Prodavci često nisu videli prednost u korišćenju ovakvog načina plaćanja. Zato se i javila ideja o Osiguranju, kao opciji koja nam pomaže da obezbedimo i drugu stranu u procesu.

Šta želimo da postignemo uvođenjem Osiguranja?
Ovo je potpuno novi koncept u elektronskoj trgovini na ovim prostorima koji pre svega ima za cilj dodatnu sigurnost prodavca. Kada prodavac pošalje svoj predmet sada može biti siguran da će sve proći u najboljem redu. Takođe, verujemo da će ovaj način doprineti i smanjenju broja nepreuzetih paketa, zbog čega će uloga kurirskih službi u procesu biti značajno olakšana.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh