Početna » LimundoGrad » [NAGRADE] Nova Fejsbuk aplikacija „LimundoGrad“ —> igrajte se i osvojite

[NAGRADE] Nova Fejsbuk aplikacija „LimundoGrad“ —> igrajte se i osvojite

U ponedeljak 25. novembra počinje sa radom Limundo Fejsbuk aplikacija „LimundoGrad“. Ova aplikacija je zamišljena kao igrica u kojoj mogu da učestvuju svi Limundovci koji imaju Fejsbuk nalog. LimundoGrad će se sastojati od tri zasebne igrice: Kviz, Izlog i Svet zabave.

Kvizu se testira poznavanje Limundo i Kupinda i članovi koji daju najviše tačnih odgovora u najkraćem roku, osvajaju  nagrade. Obratite pažnju na vreme, jer se, pored broja bodova, takmičari rangiraju i po vremenu koje im je bilo potrebno da reše kviz. Što više tačnih odgovora za što kraće vreme – to je recept za uspeh! Pre početka Kviza predlažemo da pročitate Pomoć kako biste lakše i brže odgovorili na pitanja.

Izlogu je cilj kreirati idealnu kombinaciju predmeta sa Kupinda na jednu od sledećih tema: Moda, Tehnika, Za kuću i Hobi. Kombinacije sa najviše glasova dobijaju nagrade. Pobedničke kombinacije se određuju na osnovu broja ’’glasova’’ ( like ) koje im dodeljuju drugi korisnici Fejsbuka.
Svet zabave je igra u kojoj je cilj pronaći najzanimljivije aukcije na Limundu. Učesnici čiji predlozi budu imali najviše glasova osvajaju nagrade. Ne zaboravite da pozovete svoje prijatelje da glasaju za vašu kombinaciju, jer dve kombinacije sa najviše glasova na kraju meseca dobijaju poklone.
Neke od nagrada koje vas očekuju su: tablet, IKEA sto i podna lampa, grejalica, alati, preko 20 knjiga, ručni sat, naočare, kape, putne torbe… Zabavite se i osvojite vredne nagrade – to ima samo u LimundoGradu! 🙂

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh