Početna » Plaćanje » Kako pokrenuti Limundo Cash transakciju

Kako pokrenuti Limundo Cash transakciju

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

20 Komentari

 1. ja stvarno ne znam da aktiviram limundo cash transakciju,da li mozete to bolje da mi objasnite

 2. @Marina: Uđite u deo Moj Limundo, pa zatim u deo Pobedio. Označite aukciju koju želite da platite putem Limundo Cash računa i kliknite na plavo Limundo Cash dugme (gore desno). Pratite upustva koja dobijate od sistema i koja vas vode kroz proces.

 3. radamijailovic87

  Pogresila sam i zelim da zaustavim swoje licitacije….kako da uradim….

 4. @radamijailovic87 – zamoliću Vas da nam napišete malo preciznije o kojim aukcijama je reč na stranici http://www.limundo.com/Kontakt#. Kolege iz korisničke službe će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

 5. Kako se vrsi naplata preko Limundo cash-a ako sam ja prodavac,krenula bih da prodajem stvarcice,mala pomoc ako je moguce,please….

 6. @Milena – detalje o Limundo Cash-u možete pogledati na linkovim http://www.limundo.com/Pomoc/Limundo-Cash-Osiguranje/1505 i http://www.limundo.com/Pomoc/O-Limundo-Cash-u/1701. Ukoliko vam zatreba bilo kakva pomoć, stojimo vam na raspolaganju.

 7. Živim u inostranstvu… mogu li da kupujem?

 8. @DrTa – vi možete da kupujete na Limundu i Kupindu, ali nažalost ne možete vršiti plaćanje putem ČLimundo Cash-a. Potrebno je da pre kupovine dogovorite sa prodavcem način slanja i plaćanja željenog predmeta.

 9. Nova sam i nadam se da ću se snaći sa vašim detaljnim objašnjenjima.
  Hvala, iz odgovara sam saznala osnovno. Pozdrav

 10. Ja ne mogu da otvorim ovu opciju pise il prodavac nije dozvolio il sam ja vec to uradila,kako da znam jesam li uradila,vec sat vremena ciitam o ovom vidu placanja i ne znam dal sam nesto pogresila otvarajuci sto tekstova?IL ako prodavac nije dozvolio ovaj nacin placanja jel moze da se predomisli,i dozvoli, ako se dogovorimo radi obostrane sigurnosti?

 11. Da li i kako može da se plati preko opcije Limundi Cash ako prodavac tu opociju nije označio u oglasu ??

 12. Olga Mirković-Maksimović

  @Zoran: ukoliko je predmet još uvek aktivan a nalazi se na Kupindu, zamolite prodavca da aktivira Limundo Cash kao opciju. Ukoliko ste već kupili predmet ne postoji mogućnost naknadne aktivacije.

 13. Olga Mirković-Maksimović

  @Mare: ako ste aktivirali opciju, imate status u delu Moj Limundo, pa onda Limundo Cash (plave je boje) https://www.limundo.com/MojLimundo/LimundoCash/Kupovina

 14. Cek sad .. jel mozda roba/porudzbina da se plati limundo keshom ili ne moze??!

 15. Zasto ne uvedete neku opciju da ja recimo na moj nalog uplatim odredjenu svotu novca,recimo 2000 i da mi se sa tog racuna skine iznos za predmet koji sam licitirao i kupio,a vi potom na tekuci racun prodavca uplatite iznos koji sam ja vama unapred uplatio??
  Hvala unapred.

 16. Olga Mirković-Maksimović

  @Zika: tek od 01. oktobra je poćeo da važi Zakon o platnim uslugama kojim se regulisane takve stvari. Da bi to moglo da se radi mora da se registruje posebna institucija pri NBS, dobije dozvolu za rad i sve ostale stvari koje su nephodne u skladu sa zakonom. Proces je u toku.

 17. Postovani, sta se desava u slucaju da kupcu stigne posiljka a on to ne prijavi kao „zavrseno“ ili „pristiglo“ …. Kako se isplacuje novac prodavcu u tom slucaju ?

 18. Jovana Milenković

  @Maa

  Dobar dan, u slučaju da kupac ne prijavi problem niti da izmeni status u „Završeno“, transakcija će se sama završiti nakon tri dana od uplate novca i novac će biti automatski prosleđen prodavcu. Pozdrav

 19. Postovani, mogu li upotrebiti Limundo Cash preko Banka u inozemstvu (australija)?

 20. Jovana Milenković

  @Sasa
  Poštovani, trenutno je plaćanje putem Limundo Cash-a moguće samo u Srbiji. Pozdrav i prijatan dan.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh