Početna » LimundoGrad » 18. #etabla => Vreme je #slava

18. #etabla => Vreme je #slava

Vreme je slava – organizovanja i posećivanja istih. Vredne domaćice i domaćini znaju šta to znači – višednevne pripreme, kuvanje raznoraznih (posnih i mrsnih) đakonija, sređivanje kuće

Zato smo odlučili da na predstojećoj #etabla razgovaramo upravo na temu #slava. Podelite sa nama koju slavu slavite, da li idete na slave i koji su to slavski običaji koje vi najviše volite.

Razgovaraćemo o tome šta kupujete kao poklon za slave i koji su to prigodni pokloni za tu priliku. Daćemo vam neke ideje šta sve možete pokloniti domaćinima, a možda pronađete i neki dar za sebe. 🙂

Koje običaje volite na slavama, a koje ne razumete? Možda zajedno uspemo da razrešimo neke dileme i odgovorimo na vaša pitanja na predstojećoj #etabla.

Jedno od najvažnijih pitanja jeste: šta najviše volite da jedete na slavi? Koja su vaša omiljena mrsna, a koja posna jela? Svi znamo da nema proslave bez dobre baklave. 🙂 Kako bismo vam preporučili što bolji recept za pravljenje baklave, na Kupindo blogu smo porazgovarali sa jednom od naših najpopularnijih food blogerki Draganom Pušicom (www.moje-grne.com). Na predstojećoj #etabla će i članovi Limundo tima da podele sa vama svoje slavske recepte – možda dobijete neku ideju za nove slavske gurmanluke.

Pridružite nam se na #etabla, da se družimo i pričamo o slavama i slavskim običajima i receptima.

DATUM: 27. novembar 2013. (sreda)

VREME: 10 – 11 h

TEMA: #slava

KAKO UČESTVOVATI: samo stavite #etabla u svaki vaš tvit

Tvitamo se u sredu! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Veslomir Brodic

    IDemo na slave da pijemo i jedemo 🙂 😮 😀

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh