Početna » LimundoGrad » [SAVET] Kako da rešite nesporazum sa prodavcem

[SAVET] Kako da rešite nesporazum sa prodavcem

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

10 Komentari

 1. roba isporucena ali uplata nije legla na vreme pa sam zato dala neutralnu ocenu…sada je uplata legla tako da bi ocenila pozitivno ali neznam kako to da ispravim..hvala

 2. Zorice, drago mi je da čujem da je sada sve u redu.
  Kako bismo izmenili ocenu vašem saradniku potrebno
  je samo da nam pošaljete poruku putem Kontakt stranice na sajtu.

  Ulogujte se u vaš nalog, zatim kliknite na Kontak
  http://www.kupindo.com/Kontakt
  Pošaljite nam korisničko ime tog člana kao i novi komentar ocene.
  Mi ćemo ocenu za vas izmeniti.

 3. Ja sam pitao prodavca nesto i nzm de treba da mi odg na mail ili?

 4. Dešava se da naša percepcija (i očekivanja) nekog predmeta koji licitiramo – nadjača i sliku i opis. Jednostavno, počnemo da očekujemo previše.

  Problem:
  Kupca sam ocenila čim je uplatio – po pravilima. Predmet je POLOVAN, korišćen, tako i opisan i svi nedostaci su navedeni i lepo opisani. Kupac je nekoliko dana nakon prijema paketa dao neutralnu ocenu jer nije bio zadovoljan, iako je predmet adekvatno i opisan i uslikan. Kupac NIJE pokušao da me kontaktira da nađemo rešenje (povraćaj uplate, umanjena cena, zamena i sl.). Nakon što je data neutralna ocena pokušala sam kontaktirati kupca, za sada bez uspeha.
  To me stavlja u nezavidan položaj jer: 1) ne želim nezadovoljnog kupca isto kao što ni ja ne želim da sam nezadovoljna, 2) umesto rešenja problema imamo loose-loose situaciju, dvoje nezadovoljnih (i kupac i prodavac).

  Rešenje je?

 5. Stefane, odgovr na poruku koju ste postavili prodavcu ćete odbiti i na vaš Kupindo nalog https://www.kupindo.com/MojKupindo/Poruke/Primljene
  i na vašu e-mail adresu koju ste uneli u nalog.

  Na tu poruku prodavcu možete odgovoriti samo iz Kupindo poruka.

 6. Winwin, budite slobodni da kontaktirate Kupindo korisničku podršku. Rado ćemo vam pomoći da se nastali nesporazum reši.
  Ulogujte se na vaš nalog i pošaljite nam poruku sa kratkim objašnjenjem
  http://www.kupindo.com/Kontakt

 7. Prodavac koji je sada suspendovan,mislim barem da je,mi je prodao kraden cd pleyer za kola,slike koje je objavio na limundu uopste se nisu poklapale sa onim predmetom koji sam dobio na adresu….elem,da ne duzim dalje,ja u manjku za dosta lepe pare,on ojadio jos par ljudi ovde,i sad ja vas molim za savet kako i sta da radim?

 8. Milovane, molim vas pošaljite poruku putem Kontakt stranice sa kratkim pojašnjenjem, kako bismo vas uputili na dalje korake. Obavezno navedite link do aukcije i korisničko ime prodavca.

 9. Kupila sam udzbenik preko Kupinda 09. 10. i nisam stigla odmah novac da uplatim. 12. 10. dobijam poruku od prodavca u kojoj me pita da li sam uplatila novac jer je on udzbenik poslao 10.10. na moju adresu a pri tom me nije obavestio o slanju. Zahvalila sam se na ukazanom poverenju, novac odmah uplatila na racun prodavca ali knjiga ne stize. Kontaktirala sam prodavca sa molbom da intervenise u posti ali mi je on rekao da ja to moram da uradim. Time je prodavac stavio tacku na kupoprodaju. On je novac dobio a ja knjigu ne. Pitam Vas da li je prodavac u obavezi da proprati posiljku do kupca i sta bih ja sada trebala ucinim a da ovo resim na ljudski i korektan nacin?

 10. Tratincica, ukoliko ste novac uplatili prodavcu, potrebno je i da dobijete udžbenik koji ste kupili. Pitajte prodavca da vam pošalje broj pošiljke sa kojim možete proveriti šta se dešava sa pošiljkom kako na sajtu pošte tako i poštinoj poslovnici.
  Ukoliko vam prodavac ne odgovori, molim vas pošaljite nam putem Kontakt strane skeniranu ili fotografisanu uplatnicu, a mi ćemo za vas kontaktirati prodavca.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh