Početna » LimundoGrad » 17. #etabla => Igrajte se sa nama #gaming

17. #etabla => Igrajte se sa nama #gaming

Ima li nekoga da ne voli igrice? Bilo da ste ljubitelj igrica na računaru, X-box konzola, online gaming-a ili ste više za „tradicionalne“ igre poput šaha, slagalica i drugih društvenih igara, jedno je sigurno – skoro svi uživaju u igricama.

Igrice ne služe samo za razbibrigu, već i pomažu razvitku motornih i intelektualnih veština, a i koncentraciji. Potencijal igrica prepoznale su i kompanije koje koriste gaming za animiranje svojih potrošača i razvijanje lojalnosti prema brendu (gamification).

Da li igrate igrice i koje? Imate li neku omiljenu? Želite li da podelite sa nama neki rekord koji ste postigli? Pridružite nam se na novoj, 17. po redu #etabla i uključite se u jednosatnu Twitter diskusiju na temu #gaming-a.

Ovom prilikom vam otkrivamo i da Limundo razvija sopstvenu igricu – LimundoGrad, koja će zaživeti tokom novembra meseca. Igrica će funkcionisati kao Fejsbuk aplikacija. Moći ćete da testirate svoje poznavanje Limunda i Kupinda, da birate najzanimljivije aukcije ali i da pravite sopstvene idealne modne i druge kombinacije. Najuspešnije će čekati vredne nagrade. Uključite se u #etabla u sredu i saznajte još detalja…

DATUM: 30. oktobar 2013. (sreda)

VREME: 15 – 16 h

TEMA: igrice, #gamefication, #gaming

KAKO UČESTVOVATI: samo stavite #etabla u svaki vaš tvit

Tvitajte i igrajte se sa nama! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh