Početna » LimundoGrad » 15. #etabla —-> da li ste spremni za školu?

15. #etabla —-> da li ste spremni za školu?

Bliži nam se septembar, a sa njim i početak školske godine. I dok se školarci pripremaju za nove obaveze, roditelji razmišljaju o kupovini neophodnog pribora i udžbenika. O tome šta to znači kada #malodete kreće u školu (iz ugla roditelja i večnih učenika) ćemo pričati na novoj, 15. po redu #etabla.

Za one koji nisu još uvek učestvovali na nekoj od naših #etabla, samo ukratko da ponovimo o čemu se radi. To je javni čas druženja i diskusije na Tviteru. Traje sat vremena i u toku tog perioda svi koji žele da se uključe, jednostavno upišu  #etabla u svoje tvitove. Održava se svake poslednje srede u mesecu i svaki put na novu temu. Ovog puta, tema su školarci i njihove (slatke) muke. A ukoliko ste raspoloženi za igru, na Kupindo Fejsbuk stranici u toku je velika giveaway akcija – odaberite tri artikla sa Kupinda koja su potrebna za školu i možete da osvojite vredne nagrade.

Podelite sa nama kako su izgledali vaši školski dani, koje ste knjige voleli da čitate i čime da se igrate. Ukoliko ste roditelj školarca, dajte nam savete šta treba da kupimo i kako da pomognemo detetu sa školskim obavezama. I sami možete da budete #malodete, makar na tih sat vremena, tokom trajanja #etabla.

DATUM: 28. avgust 2013. (sreda)

VREME: 09 – 10 h

TEMA: polazak u #skola i #malodete

KAKO UČESTVOVATI: samo stavite #etabla u svaki vaš tvit

Pridružite nam se, jer svi znamo da „od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba!“ 🙂

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh