Početna » Blog » Želim da mi se ostvare sve želje!

Želim da mi se ostvare sve želje!

„Oh, kako dražestan servis za kafu. Lepši nisam videla još od…“ „…pre pet minuta,“ glasio bi iskren nastavak ove rečenice koju je izgovorila moja sestra primajući deveti servis za kafu koji je tog dana dobila za mladence. Izbegavanje sličnih situacija zahteva suptilan „diplomatski“ pristup i popriličnu količinu mentalnog angažovanja. Da li je zaista tako? Ne mora da bude…

Više od sto hiljada korisnika Kupinda već je isprobalo listu želja. Ipak, manje od 4 procenta pustilo je svoje želje u javnost. Dok privatna lista želja svakako ima svoju svrhu, javnost liste donosi novu dimenziju upotrebe i otvara mnoge mogućnosti. Ovde bih sa vama podelio izjavu anonimnog člana Limundo tima: „Ideja (javne) liste želja je toliko jaka, da bi ceo sajt mogao da se zasniva na njoj.“

Da se podsetimo, princip je jednostavan: predmete koji vam se dopadnu ubacujete u listu želja, a link na listu postavite na mesto kome vaši prijatelji imaju pristup. Možete to učiniti direktno putem Kupindo poruka ili elektronskom poštom, a na raspolaganju vam je i objava putem Fejsbuka, Tvitera ili neke druge društvene mreže. Sam link na vašu javnu listu želja je oblika http://www.kupindo.com/Clan/”Vaše_Korisničko_ime”/JavnaListaZelja, gde se “Vaše_Korisničko_ime” zamenjuje vašim korisničkim imenom, bez navodnika.

Još je lakše pregledati nečiju listu želja. Na stranici Moj Kupindo lako možete podešavati svoju ili pregledati listu želja dragih osoba. Pod opcijom Praćene jednostavnim unosom korisničkog imena tražene osobe možete pritupiti njenoj javnoj listi želja. Kada se lista pojavi možete je dodati u praćene, kako biste sledeći put mogli brže i lakše da joj pristupite.

Svojom listom želja možete upravljati putem opcije Podešavanja. Želite li da ispratite svaku promenu na traženom predmetu ili biste samo da dobijete obaveštenje da je ostao sam jedan predmet na lageru? Zanimaju vas popusti, ali ne i ostale promene. Možda vas je neko pretekao i već kupio predmet osobi koja je postavila listu? Izbor je vaš.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. divna devojčica

  2. javna lista je beskorisna apsolutno.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh