Početna » LimundoGrad » [INTERVJU] TORA_CA: 60% naše Internet prodaje čini Kupindo

[INTERVJU] TORA_CA: 60% naše Internet prodaje čini Kupindo

TORA_CA se 06. Feb. ’12 pridružio Limundo porodici. Od tada do danas su dobili 596 pozitivnih ocena i svakog dana su prodali barem jednu ratkapnu i zaradili poverenje kupaca. Planiraju da prošire asortiman u narednom periodu. Gospodin Miloš Tomović je bio ljubazan i odgovorio nam na 6 pitanja u vezi sa njihovim poslovanjem. Pogledajte njihova iskustva u online poslovanju.

TORA_CA intervju Kupindo blog

1. Šta vas je inspirisalo da pokrenete prodaju ratkapni putem Interneta? Zašto ste baš izabrali Kupindo kao portal?

Za prodaju ratkapni putem interneta  smo se odlučili jer prodaja na takav način pruža pristup velikom broju klijenata, bez velikih troškova. Za portal “Kupindo” odlučili smo se zbog velike posećenosti samog portala, zbog toga što ne postoje fiksni troškovi ukoliko ne dođe do prodaje, kao i veoma dobre podrške čitavog tima portalaKupindo”.

2. Kako ste zadovoljni rezultatima prodaje uzevši u obzir da svakog dana prodate barem jednu ratkanu?

Rezultatima prodaje smo veoma zadovoljni , sa obzirom na to da oko 60% naše prodaje putem interneta obavljamo putem portala “Kupindo”.

3. Šta planirate sledeće da uvedete u prodaju?

U planu nam je da i na portalu “Kupindo” uvedemo u ponudu rezervne delove za teretna vozila. Imajući u vidu da je to primarna delatnost našeg preduzeća kada je reč o prodaji, očekujemo izuzetno uspešnu prodaju i putem vašeg portala.

4. Primetili smo da dosta koristite promotivne opcije – kakva su vaša iskustva sa promotivnim opcijama i da li vam se one isplate, kako ste zadovoljni rezultatima?

Prilikom prodaje dosta koristimo promotivne opcije jer smatramo da je to najbolji način da što širem krugu potencijalnih klijenata predstavimo svoju ponudu. Naša iskustva sa upotrebom promotivnih opcija su veoma dobra jer se predmeti koji su promovisani tim putem znatno bolje prodaju. Smatramo da su promotivne opcije više nego isplative.

5. Šta smatrate da je presudno za uspeh u online prodaji?

Za uspeh u online prodaji je najvažniji način na koji se pristupa prodaji. Neophodno je predmete koji se prodaju predstaviti što verodostojnije, dati što precizniji opis istih, postaviti što više fotografija fotografisanih “iz ruke”, kao i u potpunosti izaći kupcima u susret.

6. Da li biste i drugim kompanijama preporučili prodaju na Kupindu i koji je vaš recept za uspeh na Kupindu?

Svakako da bismo najiskrenije i drugim kompanijama preporučili prodaju putem portala “Kupindo”, pre svega zato što će imati pristup zaista velikom broju klijenata uz minimalne troškove. Recept našeg preduzeća za uspeh na Kupindu je predanost, posvećenost i poverenje u odnosu sa klijentima, kao i korektan odnos sa njima.

Intervju TORA_CA prodaja felni i ratkapni

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

6 Komentari

 1. Samo jedna konstatacija.Sobzirom da je ovaj član,član vise od godinu ipo dana a ima oko 600 ocena(prodaja)nebih rekao da je to neki veliki uspeh.Uspeh jeste,ali da je 600 prodaja nesto posebno za godinu i par meseni nesto krupno nije….

 2. Hvala na komentaru.
  Ne možemo gledati samo količinu jer ima više faktora.
  Uzimajući u obzir proizvode koje prodaju i prosečnu cenu prodatog predmeta, rezultati su veoma dobri.

 3. Ja mislim da je kupindo vise zaradio samo na procentu na njegovim prodajama ratkapni nego on sto ih je on proizvodio i prodavao .Ali sta je tu je ..

 4. Super sto prodaje 600 komada godisnje ..Svaka mu cast

 5. Visinu provizija za prodate predmete na Kupindu smo odredili prema uobičajnim maržama koje trgovci imaju na proizvode iz te oblasti.

  Za kategoriju „Auto i moto“ provizija za prodate predmete iznosi 5%, a marža na proizvode iz ove oblasti je toliko veća da im je isplativo da prodaju.
  Nikom nije u interesu da radi sa minusom.

 6. Naravno da je uspeh prodati na Kupindu, jer ovde nema10, 21, 32 … „male pomoći prijatelja“

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh