Početna » Zabava » 13. #etabla —> @Limundo recept za savršeno letovanje

13. #etabla —> @Limundo recept za savršeno letovanje

Vreme je letovanja… Priželjkujete sunce, pesak, plažu, izležavanje? Ili ste ljubitelj aktivnog odmora, obilazaka znamenitosti, bavljenja sportom i različitim aktivnostima na svežem vazduhu? Podelite sa nama kako izgleda vaš odmor iz snova na novoj, 13. po redu #etabla čija će tema biti, upravo, letovanje i planiranje putovanja i odmora. Nova #etabla se održava u sredu, 26. juna 2013. sa početkom u 15h.

Ova tema je i simbolična jer tokom ovog druženja na Tviteru, obeležavamo i godinu dana dugo putovanje od prve #etabla, održane 27. juna 2012. godine. Tokom tih godinu dana smo pričali o raznim temama, počevši od Internet kupovine, prodaje, priprema dece za školu, omiljenih knjiga; preko modnih saveta, deljenja naših iskustava sa telefonima, društvenim mrežama, sigurnosti na Internetu; da bismo to sve zaokružili druženjima na temu poklanjanja, sporta, proleća i konačno, DIY saveta. Iza nas je preko 5.600 tvitova, a naše skromne procene pokazuju da je naše tvitove videlo preko 157.000 tviteraša (tzv. reach). Nije loše, za prvu godinu postojanja. 🙂

I ovde ne planiramo da stanemo. Organizujemo novu #etabla, zato, ako do sada niste učestvovali na nekoj, sada je pravi trenutak. Družićemo se na Tviteru i pričati o tome šta spakovati za letovanje, kako spremiti kola za put, kako izgledaju letnji modni trendovi a otkrićete i gde bi to članovi Limundo tima i drugi učesnici želeli da odu na odmor iz snova.

 

DATUM: 26.jun 2013. (sreda)

VREME: 15h (traje sat vremena, do 16h)

MESTO: Ceo Tviter, 140 karaktera je jedino što nas ograničava! 🙂

Pridružite nam se na novom Tviter druženju, stavite odgovarajući „hashtag“ (#etabla) u svoje tvitove i postanite deo, sada već tradicionalnog, Tviter javnog časa —> #etabla.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Ja ću ovo letovanje da provedem na istom mestu gde sam proveo i zimovanje – na fejsbuku i skajpu

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh