Početna » Zabava » Osvojite tablet

Osvojite tablet

Na Kupindo Fejsbuk stranici sa radom počinje nova aplikacija „Kreiraj i osvoji tablet“.

Igra počinje u ponedeljak 27. maja u 12 h i završava se u ponedeljak 10. juna u 12 h. Zadatak: Osmislite svoju idealnu tech kombinaciju od predmeta sa Kupinda, podelite svoj predlog sa vašim Fejsbuk prijateljima, prikupite najveći broj glasova i osvojite vrednu nagradu – tablet!

U aplikaciji učestvujete tako što kreirate svoju idealnu kombinaciju od predmeta sa Kupinda iz kategorije Računari i oprema. Pobednička kombinacija se određuje na osnovu broja „glasova“ koje joj dodeljuju drugi korisnici Fejsbuka. Nagrade se dodeljuju za dva korisnika koja imaju najviše glasova.

Nagrade:

I mesto po broju glasova osvaja:
– Tablet Vivax TPC-7121 pravnog lica eklik

II mesto po broju glasova osvaja:
– USB flash od 8Gb pravnog lica NT_company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igrajte se, kreirajte i osvojite vredne nagrade! Pratite nas na Kupindo Fejsbuk stranici, aplikacija će biti aktivna od ponedeljka 27.maja u podne i tada možete početi sa postavljanjem svojih kombinacija. Srećno! 🙂

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

 1. Nagradna igra je O.K.
  E,sad! Moje licno misljenje je da dolazi do odredjene vrste diskriminacije.Kazem,moje licno misljenje!
  Kako? Tako sto samo korisnici Facebook_a imaju privilegiju da ucestvuju u nagradnoj igri.A mi, to jest ja,nadam se da ima jos istomisljenika koje ne zanima Facebook,uslovljen sam time da bi ucestvovao u nagradnoj igri moram da otvorim profil ili ne mogu da ucestvujem u istoj. Znaci, nemam profil na Facebook_u,nema nagradne igre za mene!
  Da li je to u redu? Ili sam ja jedini koji ima ovakvo misljenje.
  Pozdrav!

 2. A šta ti je to fejzbuk?

 3. Olga Mirković-Maksimović

  Pored ove često organizujemo igre i na Twitter-u kao i na zajedničkim druženjima na Limundo karavanima. Tako da ko želi može na više različitih načina da dođe do neke lepe nagrade ili Limundo suvenira.

 4. Druže bolje je što nemš profil na facebook-u, Twitter-u itd…I nemoj da ti bude žao što ne učestvuješ jer je i onako sve bez veze osmišljeno, pobeđuje onaj ko ima preko 1000 prijatelja na fb-ku ili ko ima 2,3,4…profila na fb-ku……itd, itd…Svako snalaženje i zloupotreba je dozvoljena.
  Ovo pričam iz ličnog iskustva jer već sam učestvovao u ovome.

  Gospođa Olga Mirković-Maksimović na kapira da Vi nećete da budete na društvenim mrežama a hoćete da učestvujete u nagradnoj igri…Pa imate odgovor da ne morate otvarati profile na društvenim mrežama (facebook profil) kad na twitteru isto možete osvojiti lepe nagrade…Twitter? Dali i tu moramo otvarati profil?

  Sve dok ne budu napravili da na svojim limundo profilima možemo učestvovati u nekoj nagradnoj igri. Na ostalim profilima je besmisleno učestvovati.

 5. msm sta reci kao i uvek isto..organizujte neku igru gde svi imaju istu sansu za nagrade………….

 6. to ti je bako drustvena mreza

 7. ja sam postavila kombinaciju na face ali vrlo dobro znate da ljude to ne zanima da klikcu jedino da ih molis sto je glupo moj predlog PREBACITI IGRU NA KUPINDO I TAMO OMOGUCITI GLASANJE OVAKO CE POBEDITI ONAJ KO BUDE NAJVISE SMARAO LJUDE NA FACE A KO JE DOKON I NEMA STA DA RADI

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh