Početna » Zabava » Maj je mesec za…

Maj je mesec za…

Maj je, po mnogima, najlepši mesec u godini, srce proleća.

Osim toga, maj je uvek pun aktivnosti i događaja.
Maturanti su  već počeli pripreme za prijemne ispite i maturu. Za znanje tu je literatura, a za zabavu maturske haljine, cipele ali i odela.

Avanturisti se spremaju za kampovanja, planinarenja, raftinge i uopšte boravak u prirodi. I za ove aktivnosti se na Kupindu može naći adekvatna oprema.

Sve je tu: od šatora i vreća za spavanje do opreme neophodne za boravak u prirodi. Ne zaboravite karte i jamb  ili, na primer, frizbi za trenutke odmora i razonode.Pecaroši na Kupindu mogu naći svu potrebnu opremu, ostaje samo da odete do reke i uživate. Ako imate vikendicu toplo preporučujem mrežu za ležanje (izležavanje).

Početak je sezone letovanja. Pravo je vreme da iskoristite popuste i nabavite lep kupaći kostim ili peškir za plažu. Ukoliko na letovanje putujete sa decom, biće vam neophodne uvek aktuelne igračke.

U maju ćemo aktivirati i svoje moždane vijuge, jer je maj – mesec matematike.

Da ne zaboravimo: danas, 9. maja, obeležava se Dan pobede nad fašizmom. Na Kupindu možete naći propusnicu za proslavu iz 1965. godine.

U maju neki bikovi slave rođendane. Ukoliko se nekoj vama dragoj osobi bliži rođendan potražite poklon na Kupindu. A ako ste vi ti koji ćete slaviti, popunite vašu javnu listu želja i podelite je sa prijateljima.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh