Početna » Kupindo » Kupindo aplikacija – uputstvo

Kupindo aplikacija – uputstvo

Na Kupindo Fejsbuk stranici trenutno je u toku Kupindo giveaway aplikacija „Kreiraj i osvoji tablet„. Osmislite svoju idealnu tech kombinaciju od predmeta sa Kupinda, podelite svoj predlog sa vašim Fejsbuk prijateljima, prikupite najveći broj glasova i osvojite vrednu nagradu – tablet! Igra se završava u ponedeljak 10. juna u 12 h. Pobednička kombinacija se određuje na osnovu broja “glasova” koje joj dodeljuju drugi korisnici Fejsbuka. Nagrade se dodeljuju za dva korisnika koja imaju najviše glasova.

Nagrade:

I mesto po broju glasova osvaja:
– Tablet Vivax TPC-7121 pravnog lica eklik

II mesto po broju glasova osvaja:
– USB flash od 8Gb pravnog lica NT_company

Ukoliko još uvek niste postavili svoju kombinaciju i tako se uključili u trku za tabletom, pogledajte naše slikovito uputstvo za učešće u Kupindo giveaway aplikaciji.

Prvo je potrebno da kliknete na preuzimanje aplikacije. Igru možete pronaći na linku: https://apps.facebook.com/kupindo_giveaway.

Potom ćete videti početnu stranu aplikacije. Klikom na „Kreiraj i osvoji tablet“ započinjete igru. Pre toga ćete videti stranicu sa pravilima aplikacije, koja je potrebno da prihvatite, kako biste nastavili sa igrom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potom je potrebno da unesete vaše korisničko ime i lozinku sa Kupinda. Obratite pažnju da samo aktivni članovi Kupinda mogu da učestvuju u aplikaciji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sada ste spremni za unos vaše kombinacije. Pratite tri jednostavna koraka i odaberite vašu kombinaciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakle, prvo pronađite interesantne predmete na Kupindu (iz kategorije Računari i oprema), kopirajte link ka tom predmetu u odgovarajuće polje, potvrdite sliku klikom na nju i kada ste potpuno zadovoljni kombinacijom, kliknite na dugme „Kreiraj i osvoji tablet„. Slike računarskih komponenti u ikonicama su samo ilustarcija, možete da iskoristite bilo koji predmet sa Kupinda iz kategorije Računari i oprema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U delu „Moje kombinacije“ u svakom trenutku možete da vidite vaše kombinacije. Možete uneti maksimalno tri kombinacije, a svaku od njih možete obrisati i napraviti neku novu. Ne zaboravite da kliknete na dugme „Podeli“ kako bi svi vaši Fejsbuk prijatelji videli vašu kombinaciju i glasali za nju. Što više glasova — > veća šansa da osvojite vredne nagrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U delu „Sve kombinacije“ možete pregledati sve prijavljene kombinacije i glasati za one koje vam se dopadaju (naravno, ne možete glasati za svoju). Za svaku kombinaciju možete glasati samo jednom, ali je možete deliti neograničen broj puta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U delu „Top 5“ se vidi 5 najbolje rangiranih kombinacija, odnosno 5 kombinacija koje trenutno imaju najviše glasova. Pored svake kombinacije možete videti koliko glasova trenutno ima. Ova tabela se stalno menja, a pobednik će biti onaj koji u trenutku završetka aplikacije bude imao najviše glasova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte koje vas nagrade očekuju, klikom na tab „Nagrade„.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, slobodno nas kontaktirajte, bilo putem sajta ili putem Fejsbuka.

Srećno! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh