Početna » Zabava » Kako izabrati minđuše u odnosu na oblik lica?

Kako izabrati minđuše u odnosu na oblik lica?

Uoči predstojeće male i velike mature kao i jubilarne proslave istih, sezonu venčanja gde se neki pojavljuju u glavnoj ulozi, a neki su pak uvaženi gosti koji žele da zablistaju, važno je znati da su detalji ti koji odlučuju. Minđuše su upravo jedan od najčešće korišćenih detalja. Kako biste postigli „VAU“ efekat, potrebno je da ispoštujete nekoliko osnovnih pravila – koji oblik minđuša ide uz koji oblik lica?

 

Ovalno lice – onda smo srećne ruke kada su minđuše u pitanju jer možemo da nosimo gotovo sve. Mogu se nositi sitne minđuše poput tačkica i bisera kao i viseće minđuše i alke. Uz ovakav oblik lica idu skoro svi oblici minđuša, sve što treba da uradite jeste da ih uklopite uz svoju odevnu kombinaciju.

 

Okruglo lice – potrebno je da nosimo viseće minđuše. Cilj je da minđuše vizuelno dodaju uglove licu. Pored visećih dobar izbor su i minđuše na zavrtanj, sa jasnim geometrijskim formama koje sadrže uglove.

Četvrtasto lice – minđuše bi trebalo vizuelno da izduže lice, dakle njihova dužina treba da je veća od njihove širine. Idealni su veliki ovalni oblici.

Srcoliko lice – najbolje su viseće minđuše koje su u donjem delu šire nego u gornjem. Pored njih dobar izbor su ovalne i one u obliku suze.

Kako bi efekat bio potpun ne zaboravite da izaberete nešto što će biti u srazmeri sa veličinom glave i tela, kao i prilikom za koju se spremate.

Uz savršenu haljinu, udobne sandale i odgovarajuću tašnicu, minđuše će biti pravi aksesoar koji će dopuniti vašu odevnu kombinaciju. Uživajte na proslavi!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh