Početna » Zabava » 12. #etabla —> Uradi sam (DIY)

12. #etabla —> Uradi sam (DIY)

DIY (Do It Yourself) trend je poslednjih godina doživeo ekspanziju širom sveta. Na ovaj način ljudi pokušavaju da uštede, da budu primećeni i unikatni, ili oba. Ovaj trend je pronašao svoje mesto u ormarima, baštama, kućama, nakitu… Kada malo bolje razmislite, uz odgovarajući pribor i malo mašte, većinu stvari možete da napravite sami, bilo da je to interesantna ogrlica, unikatna majica ili igračka za vašeg mališana. Ukoliko dragoj osobi poklonite artikal koji ste sami napravili, time joj šaljete poruku koliko vam je stalo do nje. Dakle, „uradi sam“ način razmišljanja ima mnogo prednosti, mada je naravno, ušteda jedna od najbitnijih.

Poklon od Limundovca arcoiris  – DIY slika od slova sa tastature

Upravo iz navedenih razloga, odlučili smo da tema nove, 12. po redu #etabla bude #DIY, odnosno, #uradisam. Sada već tradicionalno druženje na Tviteru biće održano u sredu, 29. maja sa početkom u 15h. Pridružite nam se, upišite #etabla u svoje tvitove i podelite sa nama vaše DIY ideje, savete i iskustva.

Pred nama je leto, vreme za odlazak na plažu i bazene i pravi trenutak da svoja stopala odmorite u veoma popularnim japankama. Da li ste znali da i sami možete napraviti moderne i unikatne japanke? Sve što vam je potrebno jesu pertle u željenoj boji i stari par papuča. Pogledajte:

preuzeto sa: http://bywilma.com/

Ukoliko želite da saznate još interesantnih #DIY ideja, pridružite nam se na novoj, 12. po redu #etabla. Vidimo Tvitamo se! 🙂

DATUM: sreda, 29. maj

VREME: 15h

TEMA: #DIY iliti #uradisam

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh