Početna » LimundoGrad » [NOVO] Limundo 3D konfiguracija

[NOVO] Limundo 3D konfiguracija

Limundo danas predstavlja novu uslugu! U pitanju je Limundo 3D konfiguracija koja će vam omogućiti da bez 3D naočara pratite Limundo aukciije u 3D tehnologiji. Sada ćete moći da, bez obzira na kom se mestu u prostoriji nalazite, potpuno uživate u 3D aukcijama, jer one pružaju dublji i realniji prikaz slike i široki ugao gledanja. Dakle, od danas ćete biti uvučeni u Limundo aukcije kao nikada do sada.

Aprililili 🙂
Pretpostavljam da znate da je danas Prvi april, svetski dan šale. Iako ne postoji zemlja na svetu koja je ovaj dan i zvanično proglasila praznikom, Prvi april je viševekovna tradicija skoro na čitavoj planeti. Širenjem novih tehnologija, sve je veći broj kompanija koje tog dana koriste humor ili šalu na račun, ali i u korist svog brenda.
Verujem da je većina vas shvatila da je vest o Limundo 3D konfiguraciji šala, ali da šala u budućnosti može postati stvarnost potvrđuje primer Švedske iz 1962. godine. Te godine je u ovoj zemlji postojao samo jedan TV kanal – SVT Sverige Televison, koji je emitovao crno-belu sliku. Prvog aprila su u vestima objavili da, zahvaljujući novoj tehnologiji, gledaoci mogu da podese svoj TV prijemnik tako da emituje sliku u boji. Sve što je trebalo da urade jeste da navuku najlon čarapu preko ekrana! Osam godina kasnije, baš 1. aprila 1970., ta švedska televizija počela je i redovno emitovanje programa u boji.
Zanimljiv je i primer prvoaprilske šale britanske kompanije za prodaju video igrica “Game Station”, koja je iskorišćena kao dobra lekcija za online trgovinu. Oni su 2010. objavili na svom sajtu da pravno poseduju „duše“ nekoliko hiljada svojih online kupaca. Naime, želeći da ukažu na činjenicu da kupci najčešće ne čitaju pažljivo ugovor o kupovini, par meseci ranije dodali su u ugovor, koji je obavezni deo svake kupovine, klauzulu “besmrtna duša”. Sadržina ove klauzule je ukazivala da kupac zaključivanjem ugovora o kupovini daje pravo komapniji da poseduje njegovu/njenu dušu.

Na kraju, moramo spomenuti i Google, koji na veoma kreativan i inovativan način obeležava praznike i značajne datume. Pre nekoliko godina su 1. aprila okrenuli You tube naopačke, a jednom su čak napravili šalu sa android aplikacijom Google Translate za životinje. Navodno smo, uz pomoć te aplikacije, mogli da  prevedemo šta  nam naš kućni ljubimac govori.

Priznavali ili ne priznavali 1. april kao praznik, mislim da dobrog humora nikad nije dovoljno. Svakako, treba biti oprezan sa šalama, a naročito na radnom mestu. Na sajtu http://www.happyofficepranks.com/ možete dobiti ideju kako da se našalite na poslu u skladu sa hijerarhijskom strukturom, a da za to, nadam se, ne „snosite posledice“. Ipak je Prvi april!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

  1. 🙂

  2. Pa i nije Vam neki fazon… bolje da ste najavili povecanje Limundo provizija, vecu bi buru izazvali. 😉

  3. Da ste najavili smanjenje provizija svi bi znali da je šala 😀

  4. Bravo majstori, carevi ste, na momenat sam se navukao na 3D. Najlepsi pozdrav.

  5. EXTRA JE , RADI CAK I KAD MI JE TV UGASEN 🙂
    OD DANAS LIMUNDO 3D, BEZ CVIKA I BEZ TV-a , VRH !!!!!!!

  6. Ja zamalo da pomislim da je stvarno,mozda zato sto mi se spava.

  7. Heh, sto da ne? Pa ovo i nije neka sala , sve je moguce 😉 Uskoro ce i biti takvih sajtova. Mozda pricam kao da se salim, ali vidimo se u buducnosti 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh