Početna » LimundoGrad » Isprobajte našu Fejsbuk aplikaciju

Isprobajte našu Fejsbuk aplikaciju

Giveaway akcije koje smo do sada organizovali na našem blogu, pokazale su da naši članovi vole da se igraju. Broj Fejsbuk fanova nedvosmisleno pokazuje da je mnogo vas, naših članova, prisutno na toj društvenoj mreži. A dalja analiza pokazala je da vas dosta voli i prati modu. Šta smo drugo iz ovoga mogli da zaključimo, osim – potrebno je napraviti Kupindo Fejsbuk giveaway aplikaciju?!
I to smo i učinili. 🙂

Svi članovi Kupinda mogu da učestvuju u ovoj aplikaciji i na taj način pokušaju da se kvalifikuju za neku od vrednih nagrada. Cilj aplikacije jeste odabrati savršenu odevnu kombinaciju od predmeta sa Kupinda iz kategorija Odeće, Obuće i Aksesoara. Korisnik čija kombinacija bude imala najviše glasova osvaja nagradu.

Dakle, kako zapravo izgleda Kupindo giveaway aplikacija?

Prvo je potrebno da uđete u samu aplikaciju, klikom na dugme „Play game“ ili klikom na: http://apps.facebook.com/kupindo_giveaway/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon što potvrdite da želite da učestvujete u igrici, dolazite na početnu stranu aplikacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada kliknete na „Kreiraj i osvoji“, pojavljuju se Pravila, koja bi trebalo da pročitate i prihvatite klikom na „Prihvatam pravila“ kako biste mogli da nastavite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon što ste prihvatili pravila, otvara vam se prozor: „Moja kombinacija“ gde je potrebno da unesete svoje korisničko ime sa Kupinda i šifru. Klikom na „Pošalji“, sistem vas loguje sa vašim korisničkim imenom. Potom možete da kreirate svoju kombinaciju, tako što u odgovarajuće polje unosite link ka predmetu sa Kupinda i to u sve tri kategorije – Odeća, Obuća i Aksesoari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada odaberete predmete, možete da birate koja će se slika prikazivati u kombinaciji (naravno, ako predmet ima više ponuđenih slika), i to klikom na strelice sa strane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada odaberete sve tri slike, klikom na sliku potvrđujete odabir. Kada ste zadovoljni sa kombinacijom, dovoljno je da kliknete na „Kreiraj i osvoji“ i vaša kombinacija postaje aktivna. Moguće je postaviti samo jednu odevnu kombinaciju sa jednog korisničkog imena tokom trajanja jednog kruga nagrađivanja (14 dana).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potom imate mogućnost da delite svoju kombinaciju sa drugim korisnicima Fejsbuka. Ispod svake kombinacije vidi se broj glasova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svaki korisnik može glasati za jednu kombinaciju jednom u 24 časa, ali je može neograničeno puta deliti na Fejsbuku i tako povećati svoje šanse za pobedu. Nagradna igra počinje 10. aprila 2013. u 12h i traje do 24. aprila u 12h kada se proglašavaju dve pobedničke kombinacije. Pobednička kombinacija se određuje na osnovu broja „glasova“
koje joj dodeljuju drugi korisnici Fejsbuka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikom na: „Sve kombinacije“ vidi se koje su sve prijavljene kombinacije, koliko glasova imaju i ko su njihovi autori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikom na „TOP 5“ vidi se kojih je 5 kombinacija sa trenutno najviše glasova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po isteku nagradnog kruga (24.aprila u podne) 2 korisnika sa najvećim brojem glasova osvajaju nagrade. Nagrade su odevne kombinacije sastavljene od predmeta koje poklanjaju članovi Kupinda. Ispod svake nagrade navedeno je ko je darodavac i klikom na njegovo korisničko ime možete videti koje još predmete ima u ponudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više detalja posetite Kupindo Fejsbuk stranicu. Želimo vam puno sreće i neka pobedi najkreativniji! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh