Početna » Zabava » Zašto volim #prolece —> #etabla

Zašto volim #prolece —> #etabla

Pre dva dana je i zvanično stiglo proleće. Dani su duži, sunce sija, priroda počinje da se budi… I Limundo tim u novo godišnje doba uleće punom parom – spremamo razna iznenađenja i poboljšanja na sajtu, ali o tome drugom prilikom.

Mesec dana je iznenađujuće brzo proletelo i pred nama je već nova #etabla. Tema za ovu, 10. po redu  #etabla, se nametnula sama od sebe: „Zašto volim #prolece?“. Jednostavno pitanje sa mnogo odgovora. Jedno je sigurno – retki su oni koji se ne raduju novom godišnjem dobu.

photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/kubina/448485266/">Jeff Kubina</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">cc</a>Dakle, sada već tradicionalno druženje na Tviteru, #etabla, ovaj put za temu ima proleće i sve njegove lepe strane. Razgovaraćemo o tome šta volite da oblačite na proleće, koji su novi modni trendovi koji nas očekuju ove sezone, ali i o tome koje je biljke najbolje saditi u proleće, kako bi vam bašta bila što lepša. Za vredne domaćice i domaćine prava je tema kako najlakše i najbrže završiti prolećno spremanje stana/kuće, a dotaći ćemo se i teme vožnje bicikla, šetnje i svih ostalih rekreativnih aktivnosti na koje nas prosto mami ovo prolećno sunce.

Svi Limundovci koji su propustili dosadašnje #etabla ili nisu iskusni „tviteraši“, a žele da se uključe u ovaj jedinstveni javni čas na Tviteru i da se druže sa ostalim članovima i sa Limundo timom, ne moraju da brinu. Sve što vam je potrebno je malo dobre volje i nalog na toj društvenoj mreži. Tvitajte se sa nama! 🙂 Najvrednije očekuju i nagrade…

DATUM: 27.03.2013. (sreda)

VREME: 15h

Pridružite nam se na Tviteru u zakazano vreme i podelite sa nama zašto volite #prolece! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

8 Komentari

 1. jovanstojsavljevic

  Možda sam malo priprost pa pola od ovog nisam skontao ali i nisam ja mnogo bitan.Bitno je dobro druženje koje uvek podržavam,te evo i ovliko napisanog neka bude u tu svrhu.
  Prijatno uz pozdrav za sve dobronamerne.
  ps. Proleće danas i ne liči na tako lepo godišnje doba…

 2. stevanovic nebojsa

  ja najvise volim prolece zbog snega…

 3. Priznacu ti zasto volim prolece…

 4. stiglo prolece, dani jesu duzi, vetar siba, pada sneg, ptice se ne vracaju iz Brazila i Juznoafricke republike sto sigurno najavljuje dugo toplo leto…?

 5. jovanstojsavljevic

  Proleće se malo “uspintalo“ ali to nije razlog da mi budemo loši kočijaši…

 6. Iako proleće malo kasni ove godine, danas na #etabla zajedničkim snagama otapamo sneg! Pridružite nam se! 🙂

 7. jovanstojsavljevic

  Evo otvaram dušu i toplina koju šaljem neka istopi sav sneg …
  …pomažem da što pre osetimo ‘pravo’ proleće…

 8. @jovanstojsavljevic Izgleda da je pomoglo, dan nakon #etabla je granulo sunce. 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh