Početna » Sigurnost » E-commerce fraud trendovi: Srbija vs. svet

E-commerce fraud trendovi: Srbija vs. svet

24. – 26. aprila na Paliću, održava se 13. po redu E-trgovina – međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju. Kao i na prethodnim konferencijama Limundo će uzeti aktivno učešće, a ove godine prvi put prezentovaćemo rad na temu izgradnje sigurne trgovine na internetu.

Učešćem na E-trgovini pokušaćemo e-trgovcima da pružimo praktične savete za zaštitu i tako damo doprinos borbi za izgradnju sigurne trgovine na internetu.

E-commerce fraud trendovi: Srbija vs. svet” je naslov rada koji će biti prezentovan na E-trgovini. Sa vama, kao najavu, delimo nekoliko interesantnih tema kojima se rad bavi, a o kojima ćemo pričati na konferenciji:

  • Napravićemo interesantno poređenje u fraud trendovima u Srbiji i svetu. Razlike postoje i možda je najinteresantnija u procentima prevara koje izvrše prodavci i kupci.
  • Skrenućemo pažnju na važnost aktivne borbe protiv prevara. Procena je da je 3,5 milijarde dolara izgubljeno u online prevarama 2012.
  • Aktuelni trendovi u prevarama u svetu sa akcentom na sve veće učešće malvera kao glavnog alata za krađu podataka i novca.
  • Osvrnućemo se na stanje sa e-commerce prevarama u Srbiji i izvesti zaključke o produktivnim metodama kontrole.
  • Učesnicima ćemo dati praktične savete za povećanje sigurnosti u njihovim internet prodavnicama. Akcenat će biti na „building in the house“ jednostavnim, a efikasnim rešenjima.

Najavu kompletne konferencije, gde će biti prezentovano mnoštvo zanimljivih radova, možete videti na blogu Dragana Varagića. Vidimo se na Paliću u aprilu.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh