Početna » Zabava » Auto tuning i veliki Kupindo giveaway

Auto tuning i veliki Kupindo giveaway

Vaš verni četvorotočkaš vas svuda prati, pomaže vam da stignete na vreme, nezamenljiv je kada je napolju loše vreme… Svi smo vezani za naše automobile i želeli bismo da oni budu lepi, ispravni i pouzdani. Ali, ima i ljubitelja automobila koji idu dalje od toga i  svoje ljubimce „friziraju“ tako što im pojačavaju performanse motora, ozvučenje, kombinuju različite boje i lakove, stavljaju nalepnice na karoseriju, doteruju unutrašnjost automobila do savršenstva… Tim poslom, poznatim kao auto tuning, bave se pojedinci ali i čitave firme. Ima i vozača koji su veoma kreativni  u svojim nastojanjima da ulepšaju svoj automobil, a takvih primera ima i u Srbiji.

Kupindo će ovom prilikom obradovati sve ljubitelje „friziranih“ automobila vrednom nagradom – vaučerom od 3000 dinara za kupovinu na Kupindu u kategoriji Auto i moto delovi. Drugoplasirani učesnik osvaja Set za pranje auta pravnog lica brinteam.

Pravila za učešće u Kupindo giveaway akciji:

 • Pošaljite nam sliku nekog „friziranog“ automobila za koju smatrate da je interesantna i kreativna na mail: marketing@limundo.com sa naznakom: „za giveaway akciju“. (primer slike možete videti iznad)
 • U istom mail-u nam pošaljite vaše korisničko ime na Limundu i najmanje tri linka ka predmetima na Kupindu iz kategorije Auto i moto delovi za koje smatrate da bi vam mogli koristiti da vaš automobil sredite da izgleda kao na slici koju ste nam poslali.
 • Samo prijave koje sadrže sliku, linkove i vaše korisničko ime će ući u izbor za nagradu.
 • Pravo učešća imaju samo aktivni članovi Limunda. Jedan korisnik može poslati jednu prijavu. Možete da ušestvujete samo u svoje ime i pod svojim korisničkim imenom.
 • Rok za slanje prijava: četvrtak 04. april u 12h.
 • U toku istog dana se objavljuje novi blog post u kome ćete moći da glasate za najkreativniju fotografiju „friziranog automobila“ (pogledajte kako je to izgledalo na prethodnoj giveaway akciji).
 • Glasanje traje do četvrtka 11. aprila u 12h, kada se objavljuje pobednik.
 • Pobednik je onaj član čija fotografija osvoji najviše glasova.
 • Glavna nagrada je vaučer od 3 000 dinara koje možete iskoristiti za kupovinu na Kupindu u kategoriji Auto i moto delovi u narednih mesec dana.
 • Nagrada za drugoplasiranog: Set za pranje auta pravnog lica brinteam.

 

Želimo vam puno sreće i neka najkreativniji pobedi! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

4 Komentari

 1. Ja sam poslao ali nemam obaveštenje dali je prihvaćena moja prijava?

 2. @Zoki20 Stići će vam potvrda na e-mail sutra u toku dana, ali sigurno je sve u redu. Srećno! 🙂

 3. Kako i posle 4dana od kada sam vam rekao da clan „brinteam“ cije preparate delite kao drugu nagradu jos nije opomenut ili susendovan jer je stavio broj telefona u opisu???
  A mene ste dva puta opomenuli zbog „gluposti“ ???

 4. Marina Bošković

  Prijave za učešće su upravo okončane. Sigao je veliki broj prijava koje ćemo uskoro objaviti u novom postu na Kupindo blogu. Potom glasanje može da počne! Pripremite se!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh