Početna » LimundoGrad » Vetar u jedra – najbolji u Srbiji 2012. god. u kategoriji e-market

Vetar u jedra – najbolji u Srbiji 2012. god. u kategoriji e-market

Pobednik e-market - LimundoSve je počelo davne 1997. godine kada je malo ko verovao da postoji 50 sajtova u zemlji Srbiji a kamoli da se mogu izabrati najbolji. Kompanija Limundo se još 2007. godine našla u društvu najboljih, zatim 2009, pa 2010 i 2011. Juče u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda dodeljena su priznanja najboljim srpskim sajtovima u 2012. godini. i kompanija Limundo je dobila nagradu za najbolji sajt u 2012. godini u kategoriji e-market. Nominovani u našoj kategoriji su bili i www.elakolije.rs, www.gigatron.rs, www.nonstopshop.rs, www.tehnomanija.rs.

U kategoriji Društvo pobedio je sajt www.rgz.gov.rs, u kategoriji Servisi sajt www.planplus.rs, u kategoriji Vesti i informacije sajt www.rts.rs, u kategoriji U društvu sa Putovanjima.info i Polovniautomobili.comNauka i obrazovanje sajt www.iths.edu.rs, u kategoriji IT sajt www.informacija.rs, u kategoriji Porodica i zdravlje sajt www.dr-ristic.com, u kategoriji Sport i (avan)turizam sajt www.tob.rs, u kategoriji Zabava i Lifestyle sajt www.dominomagazin.com, a u kategoriji Blog sajt www.mooshema.com koju ovom prilikom posebno pozdravljamo i jedva čekamo nastavak priče o svekrvi.

Novitet ove godinDodela priznanja Limundue je specijalna Nagrada publike, dodeljena sajtu www.wannabemagazine.com, koji je dobio najviše glasova posetilaca sajta www.pcpress.rs. Pored ovog, specijalno priznanje dodeljeno je i RNIDS-u, za Program podrške projektima popularizacije Interneta.

Kompletnu listu 50 najboljih sajtova možete videti na www.pcpress.rs/webtop50-2012 .

Nagrade su za nas podstrek i daju nam vetar u jedra da ispunimo sve ono što smo obećali u 2013. godini.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. Šta reći osim B R A V O

  2. Dobro de, znamo da volite da se hvalite….
    A i mi clanovi imamo osecaj, pa zato CESTITAMO

  3. Sve cestitke ovo je bilo pre tri godine interesuje me gde su ti pobednici danas 2016 godine.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh