Početna » LimundoGrad » #onokad društvene mreže doprinose razvoju poslovanja => #etabla i #TweetUp

#onokad društvene mreže doprinose razvoju poslovanja => #etabla i #TweetUp

Nakon šest uspešno održanih #eLKaravana i isto toliko #etabli, Limundo kompanija organizuje, po prvi put, #etablu i #TweetUp istovremeno, 21. decembra u kafeu „Smokvica“ u Beogradu.

Tema ove #etable odnosno #TweetUp-a biće: „#onokad društvene mreže pospešuju poslovanje„. Limundo kompanija će tom prilikom podeliti svoja znanja na tu temu sa svim učesnicima. Čućete zašto smo se odlučili da pokrenemo neke od akcija na društvenim mrežama, kakve rezultate smo postigli i kako su nam te akcije pomogle da dospemo do 300.000 članova i preko 600.000 predmeta na Kupindu

Ovom prilikom biće dodeljene posebne nagrade za Najboljeg prodavca i Najboljeg kupca u 2012. godini. Takođe ćemo ovom prilikom uručiti  i diplome „majorima“ svih šest Limundo karavana – ljudima koji su doprineli organizaciji #eLKaravana i pružili nam neprocenjivu podršku.

#TweetUp + #etabla?

Naš TweetUp će biti specifičan po tome što će to istovremeno biti i #etabla. #etabla je događaj na Twitter-u koji organizuje Limundo kompanija svake poslednje srede u mesecu. U pitanju je javni čas na Twittter-u i tom prilikom se korisnici ove društvene mreže dopisuju na unapred definisane teme. 21. decembra ovaj događaj se, po prvi put, organizuje u „stvarnom“ svetu. Tema ove #etabla i #TweetUp je uticaj društvenih mreža na razvoj poslovanja. Pogledajte prezentaciju na tu temu OVDE.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete a zanima vas tema ovim putem vas pozivamo da nam se putem Twitter-a pridružite na ovoj jedinstvenoj #etabli. Sve što treba da uradite je da u naznačeno vreme budete pri kompjuteru i da se priključite druženju tako što ćete u svaki svoj tweet staviti oznaku #etabla.

DATUM: 21. decembar
VREME: 19:30 h

Idealna prilika da zajedno ispratimo 2012. godinu i sumiramo utiske vezane za društvene mreže i poslovanje kompanije na njima!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Ovaj naslov bas / bode oci / pogotovo Prva rec! To uopste nije u duhu naseg pravopisa… mislim da treba da imate u vidu da imate sigurno veliki broj i kupaca i prodavaca srednjih godina i da u napisima vodite racuna da tekstovi budu razumljivi vecini, ne obracate se samo mladima i tehnoloski pismenijima…

  2. @maca_ko Hvala na sugestiji. Ovaj blog post je zaista i bio usmeren ka usko stručnoj publici, ali, svakako ćemo imati na umu Vaš komentar.
    Anđelka, Limundo tim

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh