Početna » Kupindo » Umotaj telefon u 1000 dinara |POKLON|

Umotaj telefon u 1000 dinara |POKLON|

Danas i sutra ćemo deliti poklone, opremu za vaše mobilne telefone, a sve što treba da uradite je da nam kažete šta želite da dobijete. Zanima Vas kako?


Nakon nekoliko akcija poklanjanja orjentisanih ka lepšoj polovini čitalaca bloga, imamo i akciju koja je namenjena obema polovinama, dakle svima. Darodavci će biti tri velika prodavca opreme za mobilne telefone na Kupindu, a to su: Amstell, boem2006 i ContraMundum. Svako od njih ima veliki broj artikala na svom nalogu, a to su uglavnom folije za ekrane, silokonske i TPU futrole, slušalice, punjači, baterije i ostala raznolika oprema za vašeg ljubimca. Zanima vas kako da dobijete poklon?

Vaš zadatak je da pretražite njihove naloge, da pronađete predmet koji vam je potreban, a da je u vrednosti do 1000 dinara. U komentar ostavite link ka tom predmetu, svoje korisničko ime i korisničko ime jednog od ova tri darodavca, čiji predmet ste odabrali. Možete odabrati samo jedan predmet i samo jednog prodavca.

Prijavljivanje počinje danas (29.11.2012) u 12:00 i traje do sutra (30.11.2012) u 12:00, kada ćemo da proglasimo pobednika nasumičnim odabirom pomoću sajta random.org.

U prethodnih nekoliko godina imao sam veliki broj prodaja na Limundu i na Kupindu. Sada prodajem samo na Kupindu, zbog specifičnosti tih predmeta.Uglavnom prodajem opremu za mobilne telefone, laptop računare, ponešto za automobile, ali i ostalu tehničku robu. Od kada poslujem na Limundu i Kupindu, bio sam orjentisan ka kupcima, pa sam veoma rado prihvatio poziv za učešće u ovoj akciji. Nadam se da ćete u mojoj ponudi veoma lako pronaći aksesoar koji će odgovarati baš tvom mobilnom telefonu. Amstell (pogledajte njegovu ponudu ovde)

Pokušavamo da razbijemo predrasude koje u Srbiji kupci, sa pravom, imaju prema trgovcima, posebno u internet trgovini. Otud i naziv ContraMundum (lat. Suprotno većini). Možda je najvažnija stvar koja nas razlikuje to što mi volimo ovaj posao i on nas čni zadovoljnim. Planiramo dugoročno i zato smo maksimalno posvećeni svakom potencijalnom kupcu, savesno i iscrpno odgovaramo na sva pitanja, pružamo postprodajnu podršku i trudimo se da kontinuirano budemo u toku i da dobro poznajemo oblast naše trgovine…
ContraMundum (pogledajte njegovu ponudu ovde)

Svi već odavno znamo da su mobilni telefoni postali sastavni deo kako našeg privatnog, tako i poslovnog života, međutim mnogi ne shvataju koliko dodatna oprema može da poboljša, zaštiti i olakša korišćenje mobilnih telefona.
Zbog toga smo mi tu i nudimo preko 3.000 proizvoda koji ce Vaš mobilni telefon učiniti boljim i lepšim, bez obzira koji model telefona posedujete.
boem2006 (pogledajte njegovu ponudu ovde)

 

Srećno!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

61 Komentari

 1. http://www.kupindo.com/Web-kamere/10776070_Web-Kamera-S0304

  Korisnicko ime: ivanmiljko
  Korisnicko ime darodavca amstell

 2. http://www.kupindo.com/Maske/9317417_Najkvalitetnija-zamenska-maska-za-Nokiu-6120C-vise-boja

  probonopublico

  Amstell

  Napomena: Pošto ima više boja u ponudi, biram crnu masku !

 3. http://www.kupindo.com/Ostalo/9518830_Touch-screen-digitajzer-za-Nokia-5800

  Korisnicko ime: tasa1

  Korisnicko ime prodavca: Amstell

 4. http://www.kupindo.com/Futrole/10770753_Plisane-futrole-SLIDE-sa-trakom-Racun-Garancija za HTC Sensation

  korisničko ime : milicdjole

  prodavac : ContraMundum

 5. http://www.kupindo.com/Kablovi/9746354_USB-kablovi-za-mobilne-telefone-Racun-Garancija ( za samsung s 3350)

  korisnicko ime: raca013
  prodavac: ContraMundum

 6. Aleksandar Marušić

  Proglašavam ovu akciju poklanjanja opreme za mobilne telefone završenom, vredni i brzi su se prijavili. Pobednike ćemo proglasiti uskoro.

 7. Aleksandar Marušić

  Zdravo @Mare68, nažalost, akcija je završena, ali biće još prilika. Prati blog, Facebook i Twitter naloge Kupinda i Limunda i možeš saznati mnogo interesantnih stvari, a bićeš i u toku kada se dešava neka akcija kao ova…

 8. Aleksandar Marušić

  Evo, izvukli smo i dobitnike: Winters, igl.0601 i StepanovicZ.

  Čestitam dobitnicima, a oni koji nisu pobedili ovaj put, neka prate blog, biće akcija još.

  U odabiru nam je pomogao Random.org

 9. Hvala prijavi.
  S obzirom na to da je akcija završena i pobednici već proglašeni, želim vam više sreće u nekoj sledećoj.
  Pratite naš blog i naloge na društvenim mrežama da biste prvi saznali kada budemo organizovali sličnu akciju.

 10. Nemojte nista da bacate, za to postoji Kupindo 😀

 11. Ovaj kupindo je divna stvar 🙂
  Uvek nesto novo da nas iznenadi.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh