Početna » Zabava » Svet u ruci? – #telefon #etabla

Svet u ruci? – #telefon #etabla

Za kojim predmetom najčešće posežeš? Koji aparat smatraš najkorisnijim u svakodnevnom životu? Bez čega ne izlaziš iz kuće? Nimalo me ne bi iznenadilo ako bi tvoj odgovor na ova pitanja bio isti – (mobilni) telefon!

Osim što služi kao sredstvo komunikacije, mnogi od nas koriste ga i kao časovnik, kalendar, fotografski aparat, diktafon, kameru, podsetnik, notes, kalkulator, muzički i video plejer, da ne nabrajam dalje.

Ima li ovo ikakve veze sa Limundom? Svaki Limundovac kog iole zanimaju telefoni zna da i te kako ima! Mesečno se na Limundu postavi na prodaju preko 9.000 mobilnih telefona. O zanimanju za ove proizvode svedoči činjenica da na mesečnom nivou kategorija Telefoni ima preko 4.200.000 pregleda stranica, od čega prva stranica bude pregledana preko 138.000 puta.

Ok, zanimanje postoji, ali kako ide prodaja? Sjajno, reklo bi se. Procenat uspešne prodaje u kategoriji Telefoni na Limundu je 40%. Ukoliko se koriste i promotivne opcije kao sto je TOP u potkategoriji – uspeh je zagarantovan i procenat uspešnosti prodaje skače na 100 procenata!

Na ovu temu bi još mnogo moglo da se kaže. Upravo zato je organizovana šesta #etabla na koju te ovom prilikom pozivamo. Možeš nas pratiti na Twitter-u u sredu, 28. novembra, između 15 i 16 časova.

Na času ćemo razmenjivati mišljenja i savete ne samo o kupoprodaji telefona, već i o kriterijumima izbora, načinima korišćenja, dizajnu, displeju, osobinama i performansama naših malih elektronskih pratilaca. Ako imaš argumente za raspravu na temu: „Šta je bolje, Android ili iPhone?“ – biće ovo pravo mesto za tebe! 😉

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

6 Komentari

 1. Stoga, mislim da je krajnje vreme da dobijemo iOS/Android Limundo/Kupindo aplikaciju, ili ako ništa drugo bar mobile verziju sajta.

 2. I ja se slažem da treba napraviti android aplikaciju radi lakšeg postavljanja predmeta na Limundo / Kupindo. Ja evo nemam kompijuter i sve aukcije i predmete postavljam sa Xperia Mini Pro i mnogo puta mi se desi da mi pet minuta učitava sliku a na kraju ne učita. Ovo mi je jedini vid zarade i bilo bi jako lepo od vas da nam izađete u susret. Pozdrav za Limundo tim.

 3. Tako je, napravite android aplikaciju limunda, imacete mnogo vise korisnika, a mi postojeci cemo biti mnogo zadovoljniji.
  Pozz

 4. U nedelju sam hteo da postavim 10-ak aukcija na Limundo,
  a nisam obratio pažnju da nemam kredita.
  Mislio sam da će Limundo da ih prihvati, i postavi u „Neprodate“
  dok ja sutradan uplatim kredit.
  Ali kako nisam uspeo, posmislio sam da bi bilo dobro kada bi mogao
  preko mobilnog da dopunim kredit za Limundo, sa tekućeg računa,
  kao što uplaćujem kredit za mobilne.

  Da li to planirate uskoro da nam omogućite?

  Pozdrav-Vujo032!

 5. @vujo032

  Ako sa tekuceg racuna placas putem neke aplikacije, mozes dopuniti racun kao preko ebankinga.
  Nije moguce dopuniti sa kredita koji imas na mobilnom jer je provizija koju uzimaju operateri velika, da bi dopunio 100 din morao bi da platis jos toliko operateru.

 6. Napraviti android aplikaciju za Limundo i Kupindo i ako postoji neka mogucnost da se uplacuje kredit preko telefona.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh