Početna » Zabava » Veliko DA

Veliko DA

 

Gospođa Jesen nam je ponovo došla u goste i to 22. septembra u 16:49.
Nije baš sačekala da prođe vreme odmora, ali ne možete gosta da vratite s vrata zato što je došao pre 17h. Kad bolje razmislim i nije neki gost kada će živeti sa nama naredna tri meseca.

Šta nam je gospođa donela?
Tu je kao i uvek korpa puna poklona: tegla džema, ajvara, nešto jabuka, šal, kišobran i… pozivnica za venčanje!
Prva pomisao – dobar provod! Druga – trošak. Možda će vam naše preporuke malo pomoći da iz mora troškova lakše isplivate. A za provod ne brinemo.
 

U proleće i jesen najviše parova odluči da ljubav kruniše brakom.
Ceo septembar i oktobar, gotovo svaki vikend, veseliće se mladenci i svatovi.
Međutim, pored ljubavi potrebno je spremiti i novčanik. To važi i za mladence i za  goste.

Mi, žene, volimo da za svaku svadbu imamo drugačiju garderobu, da ne bude da smo na svim fotografijama isto obučene. Znači potrebno je kupiti neku haljinu ili komplet i cipele.
Primetila sam da mušakrcima i nije baš bitno da li će obući neko odelo koje imaju u ormanu već nekoliko godina, ali ako odluče da ipak kupe novo odelo eto još jednog finansijskog napada na budžet.
A gde je tu šminka i frizer? A nakit? Pa kao šlag na tortu – poklon.

Sada je moderno da se mladencima daje novac, ali ja se ne bih bunila da mi, kad dođe vreme, neko pokloni na primer nešto od nameštaja ili bele tehnike. Jedna mašina za sudove ili pranje veša bi bila odličan izbor.
A od kuma – televizor! E i to bi mi dobro došlo pošto je ovaj moj pao prilikom unosa u stan i sada su svi ljudi ljubičasti i zeleni, zavisi u kom se uglu ekrana se nalaze.

Ukoliko ste vi ti koji prave slavlje, pa neka vam je srećno i berićetno!

U tom slučaju treba nabaviti venčanicu (sa propratnim aksesoarima) i novo odelo za mladoženju, cipele za oboje. A kako da same napravite neki lepi ukras za kosu, pogledajte ovde.
Potrebno je da se naoružate kvalitetnom šminkom kako bi ista ostala do kraja slavlja, uprkos pokušajima ushićenih svatova da vam poljupcima obrišu sav puder i rumenilo.

Moj savet je da, kada imate vremena, bez obzira da li ste vi ti koji dočekuju goste ili ste oni koji će da uveličaju slavlje i podele radost sa mladencima, detaljno pregledate Kupindo „rafove“.

Sigurna sam da ćete u našoj robnoj kući, u kojoj vas čeka preko pola miliona predmeta, naći gotovo sve što vam je potrebno za taj veliki dan.
Do sledećeg čitanja,
veliki pozdrav!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Zanimljiva priča. Samo treba reći DA 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh