Početna » Plaćanje » Limundo Cash presek stanja

Limundo Cash presek stanja

Više puta smo vas upućivali na naše rešenje za bezbednu online trgovinu  i davali vam pojašnjenja zašto baš taj Limundo Cash.
Isticali smo konstantno njegovu najbolju stranu, a to je bezbednost obavljanja transakcije.
Ukoliko si kupac tvoj novac je siguran dok ne potvrdiš da je predmet stigao u opisanom stanju, dok ukoliko si prodavac, predmet ne šalješ dok ne dobiješ obaveštenje da je isti plaćen.
Želeći da razumemo vas i vaše potrebe krenuli smo ozbiljnije da se bavimo ovom temom.
Putem ankete smo vas pitali za mišljenje o postojećoj usluzi i zamolili za predloge za unapređenje. Razgovarali smo sa vama vrlo živo na obuci koju smo organizovali i kroz Limundo karavan koji i dalje putuje. Zahvaljujući vašoj spremnosti i otvorenosti u razgovoru dobili smo značajne informacije i hvala vam na tome!

Pažljivo smo slušali i pribeležili sve ono što ste istakli kao glavne mane sistema.
Prodavci uglavnom smatraju da sistem štiti samo kupce, da je neisplativ kod transakcija malih vrednosti i smeta im što je rok za uplatu, po njihovom mišljenju, predug.
Kupci navode da im je sistem jako komplikovan. Pominju pomeranje statusa trasakcije i to što moraju biti pri računaru kako bi to učinili.
Problem koji zajednički ističu jeste dužina trajanja transakcije.

Od trenutka kada smo počeli aktivno da razgovaramo o prednostima i manama Limundo Cash-a, broj transakcija koje se obavljaju preko ovog načina plaćanja je porastao čak 9 puta. Ipak, želeli bismo da poverenje u ovaj sistem raste.
Zato želimo da znate da aktivno radimo na unapređenju postojeće i stvaranju nove usluge online plaćanja. Znatno lakši za korišćenje i sa potpuno novim funkcijama.
Svaka za sebe odgovoriće na potrebe korisnika e-commerc-a. Cilj je da do kraja godine ponudimo rešenja za svaki od pomenutih problema i omogućimo vam kupovinu na jedan klik.  Realizaciju transakcija nakon samo par minuta po završetku aukcije / prodaje.
Uslugu koja je jednostavna, brza, sigurna, pregledna.

I nećemo tu stati!
Nastavićemo da osluškujemo vaše potrebe i želje, i trudićemo se da idemo u korak sa njima!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh