Početna » LimundoGrad » #eLKaravan – druženje Limundovaca u Subotici

#eLKaravan – druženje Limundovaca u Subotici

Pokrenuvši Limundo karavan – želeli smo da obiđemo gradove i mesta po Srbiji sa ciljem da probudimo svest o značaju elektronske trgovine, mogućnostima koje ona nudi uz minimalna ulaganja, razmenimo iskustva sa našim postojećim članovima i naučimo ih po nešto o značaju opisa predmeta, naslova, fotografije i sl.

Okupljanje Limundovaca u Subotici se održalo u subotu: 06.10.2012. godine u 16.00h u kafeu Bulevar. Predivan kafić, sa prijatnom atmosferom, Wi-Fi mrežom i predusretljivim konobarima koji su se potrudili da zaista imamo lepo mesto za druženje i učenje.

Okupilo se nekoliko desetina Limundovaca kao i naši dragi gosti iz kompanije Infostud koji su nam i pomogli da organizujemo ovo divno druženje.

O atmosferi neka govore slike:

Članovi su bili više nego spremni za razmenu znanja i iskustava. Nakon predavanja smo obećali da ćemo prezentacije  „Blago sa tavana“ kao i „Kako optimizovati naslov i opis predmeta za pretragu“ okačiti na Internet i učiniti ih dostupnim svima koji žele da unaprede kvalitet svojih predmeta i ostvare bolje prodajne rezultate.

Evo i nekih od njihovih saveta namenjenih Limundovcima:

1. Ako pronađete nešto interesantno na tavanu, prvo ponesite kod antikvara na procenu ili pročačkajte na Internetu koliko zaista vredi – kako ne biste silno pogrešili u proceni i prodali predmet po mnogo nižoj ceni od realne tržišne i platili danak neznanju.
2. Limundo i Kupindo su odličan način da dopunite svoju penziju. Krenite lagano, upišite kurs računara i prodajte stvari o kojima po nešto i znate. Naravno krenite od svog tavana.
3. Kada knjige i stripove šaljete kao tiskovinu prvo ih umotajte u neku od vrsta providne folije kako bi ih zaštitili od spoljnih uticaja. Nakon toga umotajte u pak papir ili karton kome ćete odseći jedan deo.
4. Između predmeta koji se pakuje i kutije ne bi trebalo da bude praznog prostora i mogućnosti zveckanja i udaranja. Stiropor se pokazao kao najbolje sredstvo za izolaciju.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

18 Komentari

 1. Jel vi to namerno ili slucajno zaobilazite Novi Sad…

 2. Planiramo posetu Novom Sadu. Kako je Novi Sad velik – potrebno je osmisliti i prona’i i adekvatan prostor i adekvatno druženje uzevši u obzir potencijalni broj članova na skupu 🙂

 3. Nema vas ni u Nisu… -(

 4. Mozda nije pravo mesto da se pita a da li cete doci na Zlatibor?

 5. jako sam zadovoljna, vasom posetom u Subotici, izmenili utiske, i naucili neke sugestije s vase strane, hvala vam na poseti,

  srdacno vas pozdravljam samo tako ne slusajte negativne ljude samo napred, meni ste pomogli kome nije dobro, to znaci da nije sam sa sobom zadovoljan .meni i suprugu je dobro, mi zapravo dopunjujemo penziju po malo po malo pa GRCKA

  Veliki bubac od nas

  Tome i Zuzana

 6. a jug srbije niko i ne spominje , ajd svratite do ayvar-sity ili u grad sa jednim padezom tj. Leskovac

 7. U NS ove ili sledece godine ?

 8. Ja sam limundovac vec neko vreme i vrlo sam zadovoljna a uz to vlasnik sam kafe restorana u centru NS, pa ako budete dolazili u NS besplatno jedno pice za sve limundovce 🙂

 9. KADA CE TE DOCI U VALJEVO?

 10. U Užicu ima puno limundovaca pa bi bio red da malo navratite!

 11. ćao,pozdrav za vas,kada planirate posetu Somboru.

 12. Mnogo mi je žao što nisam bio u mogućnosti da se družim sa Vama , ali ja se nadam da uvijek postoji drugi put . Hvala Vam što ste bili u našem gradu i po komentarima vidim bili zadovoljni . Pozdrav za sve Limundovce , naravno i celu ekipu . Puno pozdrava , živili …

 13. @Ivan: u tem Somboru smo već bili. Evo pogledaj kako je bilo: http://blog.kupindo.com/2012/09/somborci-hvala-na-paznji/
  Druženje u Užicu je bilo prethodne godine, Debabor je bio domaćin, tako da ove godine nećemo svraćati. Planiramo da obićemo još jedan grad u kome do sada nismo bili.

 14. Pozdrav.
  Planirate li skoro posetu u Zrenjaninu?
  Puno pozdrava.

 15. dal dolazite u kanjizi ima jedno dobro mesto ART CAFFE mozda moze jedna proba samo treba reklame.pozdrav

 16. Kad planirate da posetite Smederevsku palanku?

 17. A kada cete doci u Pancevo, nadam se da cemo biti obavesteni blagovremeno u kom gradu ce biti odrzan sledeci skup? Pozdrav…!!!

 18. Nije ni Inđija preko sveta, prošli ste kroz nju više puta, a imamo predivan Kultutni Centar, kao i prostorije na sred centra za druženje, a Limundovaca koji rade i u lokalnim bankama. Hoće li i ona doći na red?

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh