Početna » Kupindo » Internet prodaja i samo vaš webshop na Kupindu

Internet prodaja i samo vaš webshop na Kupindu

Mali proizvođači konačno imaju šansu da stanu na crtu sa velikima i da pokažu svima svoj proizvod i potencijal. Na internetu su svi isti, bez obzira koliko su veliki u offline svetu.

Ako se bavite proizvodnjom i prodajom svog asortimana, veoma je važno te proizvode ponuditi i na internetu. Prodaja se iz klasičnih prodavnica iz dana u dan sve više seli u internet prodaju, a noviji naraštaji na internetu provode više vremena nego što to radi prosečan internet korisnik danas.

Ako ni sada niste sigurni da vam je web-shop potreban, bacite pogled na neke od podataka koje nam je obezbedio Republički zavod za statistiku:

Podaci su iz 2011. godine, a brojevi svakodnevno rastu. Kompletno istraživanje možete videti ovde.

Zašto je Kupindo odlično rešenje za vašu online prodavnicu?

Osnovne karakteristike dobrog webshop-a su da je automatizovan, da je siguran i da je stabilan. Sve ove uslove dobijate kada otvorite nalog za prodaju na Kupindu. Pri tom, ni u jednom trenu nećete morati da brinete o programskom kodu, sigurnosnim sertifikatima, hostingu ili serverima.

Još jedan je problem pred vama ako odlučite da sami pravite web-shop, a to je poseta. Kupindo već broji više od 100 hiljada poseta dnevno i 298 hiljada korisnika iz cele Srbije, pa je samim tim ogromno tržište. Prosečna starost korisnika Limunda i Kupinda je 34 godine.

Ako niste korisnik Kupinda, pravi je trenutak za registraciju. Tokom procesa registracije, opredeljujete se da li ćete registrovati nalog fizičkog ili nalog pravnog lica.

Kada se registrujete, potrebno je uneti predmete. Unos jednog predmeta inače ne traje duže od 90 sekundi. Za svaki proizvod možete postavljate fotografije, opis i karakteristike, cenu. Uvek su vam dostupne statistike o posećenosti vaših predmeta kao i koliko ljudi je vaš predmet stavilo u svoju listu želja.

Ukoliko ste velika firma i imate više stotina ili hiljada predmeta, dajemo mogućnost automatskog unosa artikala i redovnog ažuriranja lagera putem XML fajlova.

Kada su vaši predmeti na Kupindu, potrebno je pomoći korisnicima da dođu do njih. Koristeći promotivne opcije koje nudimo, istaći ćete proizvode koje smatrate vrhom svoje ponude. Predmetima možete menjati cenu, pa ako ih stavite na popust oni će biti dodatno promovisani na stranici „Predmeti na sniženju“

Kada se neki od vaših predmeta proda, obaveštavamo vas šaljući vam e-mail, pa je ostalo samo da isporučite i naplatite svoj proizvod.

Za sve savete i pitanja na koja nemate odgovor obratite mi se na e-mail: a.marusic@kupindo.com

Kako izgledaju web-shop-ovi pravnih lica koja već neko vreme uspešno prodaju na Kupindu pogledajte ovde:

    

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Aleksandar Marušić

    Podaci koje sam dao su već zastareli. To je očit dokaz koliko rapidno se internet u Srbiji razvija. Već u prvom kvartalu ove godine broj domaćinstava koja poseduju internet priključak je porastao sa 41,2% na 47,5%. U istom periodu, broj lica koja koriste internet svakog ili skoro dana je porastao za 200 hiljada, a 220 hiljada stanovnika Srbije je po prvi put kupovalo proizvod ili uslugu putem interneta.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh