Početna » Kupindo » Zaradi kupujući, ali stvarno

Zaradi kupujući, ali stvarno

Nabrojaću nekoliko svojih izuzetnih kupovina na Kupindu. Birao sam uglavnom predmete koji važe za skupe i nepristupačne velikom broju ljudi.Hm, kao što vidite best buy je potpuno nov tag na Kupindo blogu. Zašto ja pišem prvi blog na tu temu? Verovatno jer u timu važim za opsesivnog tehno-gadget-manijaka, nadam se se da ne zvuči prejako. To je donekle istina, samo što bih ja svoju opsesiju opisao drugačije:

Gedžete vidim, prvenstveno, kao uređaje kojima jednostavnije i kvalitetnije obavljam svakodnevne zadatke. Ako su uz to i zabavni, onda kupovina ne može da izostane.

Počnimo:

1. Projektor

Uvek sam želeo da imam bioskop u kući, ali nikada nisam imao dovoljno novca da kupim video projektor. Nisam mnogo oklevao kada sam na Kupindu naišao na jedan divni NEC sjajne rezolucije, koji je pritom koštao malo više od 10 hiljada, neverovatno zar ne? Posle skoro pola godine uživanja sa prijateljima uz kokice, rešio sam da ga prodam i to sam uradio na Kupindu. Zaradio sam 9 hiljada.

2. Netbook

Netbook je relativno nova pojava u IT svetu i od kada se u prodavnicama pojavio tako mali laptop hteo sam da imam jedan za sebe. Kako nisam znao da li takav računar odgovara mojim potrebama, nisam želeo da uložim previše novca u njegovu kupovinu. Naravno, naišao sam na jedan lep na Kupindu, kupio sam ga, malo sam živeo sa njim i prodao sam ga. Opet sam zaradio. Ovaj put 3 hiljade.

3. Android telefon

Tehnologija brzo napreduje, pa ako hoćete da zadržite titulu “opsesivnog tehno-gadget-manijaka” telefon mora redovno da se menja. To može da bude veoma naporan i skup hobi, ali ako pratite šta se novo pojavljuje na Kupindu, može se desiti da kupite predmet ispod tržišnih cena. To se desilo meni sa ovim Samsung-om, platio sam ga 26 hiljada. Možda vam to ne deluje kao dobra kupovina, ali pre godinu dana je to bilo kao da danas iPhone 4s kupite za 26 hiljada.

Kupovine koje sam nabrojao gore, samo su mali procenat sjajnih kupovina na Kupindu. Jasno vam je da kupovina ne mora da bude trošak, već možete i zaraditi kupujući.

Ove i mnoge druge kupovine koje sam imao na Kupindu su rezultat RSS sistema koji odavno postoji na Kupindu. Naime, uz RSS koji se nalazi u svakoj kategoriji, potkategoriji i na stranicama prodavaca u gornjem desnom uglu, (malo narandžasto dugme) imate mogućnost praćenja novih postavljenih predmeta na Kupindu, te možete veoma lako doći do niskih cena i kvalitetnih proizvoda. U nekom od narednih blogova ćete imati priliku da  detaljno čitate o  tome kako RSS funkcioniše i kako ga najbolje koristiti.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. od sledece godine dolazi paypal u Srbiju.KONACNO prava i slobodna kupovina na ebay-u i ostalim sajtovima.Gledajuci tvoj pobrojane kupovine i nije neka matematika za to sto si kupio tj.prodao

  2. Aleksandar Marušić

    @cobi63 dolazak PayPala će svakako biti veliki korak za e-trgovinu u Srbiji i veoma mu se radujemo jer ćemo tako brže i lakše stvoriti bolje uslove za trgovinu u regionu, a što se mojih kupovina tiče, nisam ni veliki kupac ni veliki prodavac, a akcenat nije na tome, pokušao sam da objasnim životni stil i „kupovnu filozofiju“ kojom se vladam.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh