Početna » LimundoGrad » Tražite osećaj ispunjenosti, korisnosti, napretka – #posao Online Community Officer @Limundo

Tražite osećaj ispunjenosti, korisnosti, napretka – #posao Online Community Officer @Limundo

Kada sam razgovarala sa čuvenim profesorom Porterom pre nekog vremena u Zagrebu, na pitanje kako se narodu i ljudima vraća duh odgovorio mi je: „Dajte ljudima posao, da im vratite dostojanstvo! Tada će se vratiti i duh i energija!“

Nije svaki posao dobar posao, ali svaki posao nam može načiniti dobre stvari u životu. Naravno, ovo pišem kao pobornica stava da je čak mnogo bolje „džaba raditi“ nego „džaba sedeti“. Rad donosi brojne satisfakcije, novac je jedna od njih.

Osećaj ispunjenosti, korisnosti, napretka, pripadanja društvu, nezavisnosti, koračanja unapred i naravno, osećaj ljudskog dostojanstva. Mada mi se čini da smo više nego ikad u skorijoj prošlosti zagušeni onima koji ne rade jer neće da rade i rade, a bolje da ne rade.

I čemu uvod i ovaj gostujući post? 🙂 Sa povodom, lepim povodom!

Kompanija Limundo u koju veoma verujem, poznajem je više od polovine vremena koliko postoji i čiji sam razvoj pratila i poslovno, a i lično, otvara radno mesto na poziciji Online Community Officer – moja oblast, a moja omiljena firma 🙂

Ako vam je potreban posao, ne samo da biste radili – već i stvarali, ne samo da biste životarili, već živeli, a pritom imate znanja i iskustva u oblastima odnosa s javnošću i online komuniciranja (blogovi, društvene mreže i mediji, online zajednice) – otvorena je mogućnost u Limundu.

Radićete dosta, u poslovnu „obavezu“ spada dalja edukacija i razvoj, a Limundo kao poslodavac će vas stalno terati na još. Limundo će vas i nagraditi toplom i produktivnom poslovnom atmosferom, veoma ljudskim uslovima za rad i razvoj i brinuće o vašim potrebama. Zato je poseban; i zato ga ja preporučujem.

Ja sam samo želela da najavim otvaranje još jednih vrata palate Limundo i da vam unapred poželim dobrodošlicu!

U ime dostojanstva veliki pozdrav od DDj 🙂

Dragana Djermanović
PRpepper 

Prijavi se na posao@limundo.com do 26.08.2012. 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh