Početna » Zabava » Mature: male, velike, ali i reprize

Mature: male, velike, ali i reprize

Nije važno koliko godina imamo, već koliko smo mladi duhom. Došlo je vreme matura – malih, velikih, ali i repriza. Organizaciju maturskih večeri prepustićemo onima koji to najbolje rade. Svrha repriza maturskih večeri jeste da se ponovo školski okupite, nasmejete, ispričate, zaboravite stare nesporazume i svadje. Centar pažnje je na maturantima, malim i velikim, ali i mi koji ćemo ove i narednih godina proslaviti 5, 10, 15 ili više godina mature, jednako željno iščekujemo to veče.

Pomažući oko priprema za jedno ovakvo okupljanje, videla sam koliko je potrebno vremena i kreativnosti da bi sve bilo besprekorno. Gde god slavili godišnjicu mature, prostor će biti mnogo lepši ukoliko ga ukrasite npr. ovakvim buketima, na primer. Ili ovakvim dekorativnim svećicama.

Po pravilu, za sebe uvek imamo najmanje vremena, pa u zadnji čas tražimo frizera, manikir, šminku itd. Za frizera vam ne možemo pomoći, ali na Kupindu možete pronaći veliki izbor lakova i same nalakirati nokte. Ovo važi i za izbor šminke, malo vešte ruke i spremne ste.

Za žene, jednostavna ali elegantna crna haljina je uvek pravi izbor. Uz diskretne minđuše ili narukvicu sigurno nećete pogrešiti. Cipele i torba su posebna priča i na njih će svaka žena obratiti posebnu pažnju.

A da mladi duhom, ali i izgledom možemo biti i u zrelim godinama, pokazuju i maturanti ‘72 II beogradske gimnazije „Ivo Lola Ribar“ koji su pre par dana proslavili 40 godina mature.

40 godina mature

Na kraju lepe večeri, ne zaboravite da profesorima, u znak sećanja i zahvalnosti, poklonite dobru knjigu – do sledećeg viđenja.

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh