Početna » Zabava » Leto druženja i edukacije počinje na Tviteru #etabla

Leto druženja i edukacije počinje na Tviteru #etabla

Želiš li da saznaš:

  • kako da uvećaš procenat prodaje i do 100%?
  • vidljivost svojih predmeta za 180%?
  • šta kupci žele?
  • gde traže predmete i na koji način?
  • kako da fotografijom kažeš više nego stotinama reči iz opisa?

Limundo leto edukacije i širenja znanja počinje sutra na društvenoj mreži twitter.

Zašto Tviter?

Tviter je platforma idealna za brzu i dvosmernu komunikaciju u realnom vremenu i za razliku od Fejsbuka a ne morate imati otvoren nalog da biste pratili diskusiju. Da biste učestvovali pitanjima, predlozima i savetima potrebno je da imate nalog, ali ne morate „pratiti“ @Limundo ili @Kupindo da biste dali svoj doprinos. Tviter diskusije možeš efikasno pratiti i u koraku preko svog mobilnog telefona.

Prvi elektronski čas edukacije biće posvećen savetima za online prodaju.

Šest godina uspešnog Internet poslovanja u Srbiji pred Limundo stavlja odgovornost i izazov da to znanje podeli sa zajednicom u kojoj posluje.

U sredu, 27.6, od 14 do 15 h Limundo tim, uspešni Limundovci i oni koji su na putu da to postanu deliće sa vama putem tvitera svoja iskustva u vezi prodaje na Limundu.

Kako?

Limundo tim i Limundovci će davati savete, odgovarati na pitanja i nedoumice na prvom javnom času elektronske trgovine. Čitava diskusija biće dostupna putem hashtag-a na Elektronskoj Tabli -> #etabla.

Šta je haštag? Kako se koristi?

Haštag ili # označava temu oko koje se vodi diskusija. Prilikom svakog tvita (saveta, pitanja ili nedoumice) onaj koji tvituje potrebno je da unese i #etabla da bi svi tvitovi bili sakupljeni na jednom mestu -> #etabla. Kao takav ovaj izbor je idealan za Limundo elektronski čas jer ćete i nakon završetka diskusije sve tvitove moći da izlistate na jednom mestu -> na elektronskoj tabli #etabla ili prostim ukucavanjem #etabla u pretragu na Tviteru. (mi ćemo se pobrinuti da redar ne obriše tablu;)).

Zašto?

Delimo znanje zato što samo tako možemo napredovati svi zajedno.

Ovo je samo prvi korak.
Leto edukacije počinje Tviter elektronskim časom, a nastavlja se:

U subotu, 7.7, u prostorijama Privredne komore Beograda, Kupindo će u saradnji sa PKB i IT događajima organizovati radionicu „Kako maksimizirati online prodaju“ na kojima će Izvršna direktorka i savetnici u prodaji podeliti svoja znanja, iskustva i sveže podatke sa svim učesnicima radionice. Detalji i prijava nalaze se na Kupindo blogu -> http://blog.limundograd.com/2012/06/obuka-kako-maksimizirati-online-prodaju/

U toku leta Limundo/Kupindo karavan svežih ideja i znanja posetiće Limundovce u njihovim gradovima. Ekskluzivna informacija za sve čitaoce Limundo bloga je ta da će prvi grad na Limundo mapi biti Bor 14.7.2012 – ugostiće nas veliki domaćin @DedaBor u Obrazovno kreativnom centru. Detaljnije informacije uskoro 😉

Leto edukacije i pomeranja granica počinje sutra!

Vidimo se na tviteru, Radionici, Karavanu, Fejsbuku, Cafeu, blogu/blogovima 🙂

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

  1. Da li je moguce povecati prodaju bilo kojim nacinom?Ajde ,da vidimo i to cudo!

  2. Da li ćete posetiti Kraljevo?!

  3. Nisu ni zapad, ni istok, ni sever ni jug stvorili nepisana pravila komunikacije a među njima i kada se piše velikim a kada malim slovima, Internet pripada celom svetu. U početku beše samo jedan font i samo jedna veličina , i samo jedna boja. Jedini način da se nešto naglasi je bilo da se piše velikim slovima, pa tako ostade i danas, Pisanje velikim slovima je samo NAGLAŠAVANJE reči. Internet etiketa je da se piše normalno kao što bi se pisalo recimo pismo. Najvažnije je ŠTA se piše, Na internetu sam još iz doba ARPANETA pa ynam o čemu se radi.

  4. Odgovor za komentar iznad – provereno znam da je moguce povecati prodaju, kupovinom nekih od naprednijih opcija za prodaju (masna slova, zuta pozadina i slicno).

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh